Julkalender Hos Swedish Hair Line!

Jaha, du vare dags för julkalendern imorgon då ? .. kanske man ska kliva upp kl. 07.00 och kolla in den på tv? någon som har hört någonting om den ? .. eller, det kanske bara är jag som är sugen :)

Var har iaf en Kalender i Västertorp Lucka nr. 1 är Swedish hair line ! självklart avslöjar jag ju inte var som finns under luckan, men ni får veta om ni har vägarna förbi imorgon.. eller om ni gillar oss på Facebook ;)

 

 

<3


bloggen !! - lever du ?

hej hopp, här vare dött som i graven !

jag har precis kommit hem från Åbo-kryssnig.. har varit med kära moster med man och min syster och ätit julbord, oooootroligt trevlig har vi haft, men glömde i vanlig ordning kameran hemma, skärpning !! min moster har dock en grymt rolig video på sig telefon, hoppas den hamnar på FB kanske.. :) Man vann ju även en musik-quiz.. eller ja, moster vann.. så nu är man en kryssning till, rikare.. någon som är sugen innan den 18 Dec. ?:)

.. har iaf som sagt haft fett kul ! och maten var mums, julbord !.. jag äter ju inte så mycket på julbordet, Men !

 

nu har jag som sagt precis kommit hem, och har nyss börjat på projekt årets jul-klapp.. har börjar med en tradition insåg jag precis.. att varje jul ge bort EN värdeful och betydelseful julklapp till En person.. förra året var den stor äran min älskade mor, i år rullar turen vidare.. spännande ! fortsättning följer.. kanske :)

Men nu så ska jag fortsätta på mitt Twilight-maraton som jag började på i söndags!.. var ju och såg den nya filmen i fredags så nu måste man ju färska upp minnet.. kanske läsa böckerna med ? .. börjar med filmerna iaf..

 

Hörs-hej

<3


Mina boots.?

har alltid tyckt att boots är så snyggt på andra men aldrig känna att det varit min grej, till nu! .. när jag var inne på Nelly (såklart, min hov-leverantör när det gäller skor..) och hittade dessa :

måste-ha-begär.com !! finns i grå och svart 399 :O:O:O:O:O  kanske i januari..? :)

.. eller tidigare :) .. i julklapp .. någon ?  aaah, nu har jag så där ont i ögonen igen.. att jag aldrig lär mig !

<3


Sjukan..

hej !

jag är fortfarande hemma ..eller ja, jag testade att gå till  jobbet igår, men gick hem efter 2h... kändes för jävligt att inte orka prestera..också känna det förjävligt att jag egentligen inte alls har råd den här månaden att vara sjuk 2dagar (!!) .. 2dagar blir ganska mycket när man dels redan har varit borta en veckan, och dels när man jobbar timmar.. det skulle ju ändå blivit 17-18hoch nu blev det bara 2h .. aja, kan inte hjälpa de, hur mycket jag än vill gå till jobbet, orkar jag inte.. verken psykist eller fysist.. men jag ska sova ett par timmar till och hoppas att jag kan gå till jobber, annars måste jag nog gå till en Doktor, har snart mått så här i en vecka, och det är olikt mig !!

Nu ska jag slå igång my little pony som jag alltid gör när jag är sjuk.. jag tänkte bjuda på en bild också men när jag googlade my little pony, kom bara dom nya my little ponysarna upp, så sjukt fula att jag sket i en bild.

God natt.

<3


Bajs.

sjukt förkyld och snorig.. återkommer en annan dag.
puss så länge <3

Att jobba som frisör.

Det bästa med att vara frisör är faktiskt att man har stort inflytande på många kunder, vad dom passar i osv. det är så sjukt kul när en kund kommer in och inte vet vilken färg hon vill ha, och går ut super nöjd.. däremot när det kommer till sitt eget hår har man inte en susning.. jag hade fått en jättefin färg innan jag gjorde GK som jag har skrivit tidigare, men eftersom jag gjorde den bara två dagar innnan försvann nästan alla fina pigment och kvar blev bara dom guldiga :( så nu är mitt stora problem .. VAD FAAN SKA JAG GÖRA MED MITT EGET HÅR ??

 

 

.. förslag mottages !

tack på förhand.

 

<3


Walk-in closet

hej.

har precis styrt om alla mina kläder, och kastat ner massa i min nya byrå.. så nu är det verkligen en walk-in closet jag har.. man kan till och med gå där inne, så stor är den ! :D

blev grymt bra med en byrå istället för en stor kartong-hög iaf :D

 

Details.




.. så det är sånt här jag har pysslat med nu dom dagar jag inte har bloggat ;)  .. eller ja inte bara såklart, har även jobbar (såklart) och hälsat på min syster i "nya" lägga för att de hur det gått med flytten och stjäla lite massage, samt att i lördag var jag ut. på Collage, och hade jättekul :) Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar jobba i morgon, och sen ska jag färga min mosters hår, så vi får se om det blir nått inlägg imorgon, men troligtvis inte ?

God natt

<3


Kanon dag !

Hej fans !

har haft en kanon dag på jobbet, och bara gjort suuuuper snygga jobb !

dagens sista kund hade ganska ljust, slingat hår och ville ha någonting nytt,

relutlatet blev liknande denna blid:

(ganska exakt faktsikt)

En av mina personliga röda favoriter insåg jag också :) Mahogny-röd som nästan,nästan går mot violett! ruskigt snygg på personer med något varmare hudton men passar även dem med något kallare ton .. lite av en kammoflage-färg kan man väll säga :) min kund var iaf super nöjd och passade som fisken i vattnet i färgen !

 

..förövrigt på tal om hår, har jag ju glömt att säga att jag inte använt ricinoljan sedan jag gjorde GKn.. visste ju inte hur behandlingen skulle påvärkas av oljan så jag tänkte att det kanske är lika bra att vänta iaf 2 veckor (lika länge som man ska vänta med att färga håret) så ikväll kör vi igång igen.. !!

.. men brynen har jag kört nästan varje kväll (fuskat lite :P ) och jag tycker att jag kan se lite skillnad ? .. vi får se om ett par veckor till !

<3


En dag i kramfors ! ...

100media_imag009 (MMS)

En dag i kramfors ! Har varit med mamma på jobbet idag, och klippt .. har egentligen inte så mycket att skriva om, men var ju tvungen att visa upp väskan jag hittade, halv kass bild men sjukt snygg väska!! Det bästa med 2-hand:):):) <3


Mammas supergoda fysalis!!

100media_imag008 (MMS)

Hemma odlade fysalis är ju inte varje dag nån får smaka på! Mums!! Blev ingen jossan idag, men jag och mamma åkte till ö-vik ändå och hälsade på nya kusin-barnet fanny, årets sötaste baby!! Och en kortis i gallerian:)


Godmorgon norrland :)

Skönt att äntligen vakna hemma hos mamma! Jag ligger faktist kvar i sängen än och spelar lite fruit slice:p ska snart ringa jossan och kanske träffa henne i ö-vik idag : ) Jag glömde faktiskt bort vad der var jag egentligen tänkte skriva.. som vanligt! Men nu ska jag ta och pallra min ur sängen och äta en goood frukost! <3


Rihanna part 2

Jaha.. jag hade ju ränkt att jag skulle skriva en liten recension av konserten igår med..

men jag tror att aftonbladet gör denna bättre än jag .. alkohol ska tydligen ha för sämtar situationen .. många minus, hade det blivit en konsert, tror jag att denna recention skulle kunna bli bättre faktiskt, stämningen i kön var grym, vi stog längst fram .. så tänder dom upp och Ett par gubbar kommer ut .. sjukt irriterande när konserten skulle börjat för 40 min sen .. Tycker iaf att Calvin Harris, som var förband, skulle kunna kört sitt.. eller var han också sjuk kanske ??


Rihanna part. 1

God morgon Allihop!

tänkte att jag skulledra en kort resention om kvällen igår och ikväll, så ni ochså får vara med lite :)

här kommer igår :

 

.. Konserten i helhel var Gryym ! bättre än förväntat faktiskt, då hon dagen innan varit sjuk.. tyvärr kunde man inte ta så bra foton från lougen då den var inglasad, men man såg sjukt bra, dessutom fanns det kikare så man till och med kunde se Rihannas finnar (inte riktigt men inte långt ifrån..) om man ville de , däremot var stämningen i lougen lite trist då ingen liksom kände varandra eller så, jag hade gärna sjukt men och halv dansat, men lite tråkigt att göra det sjävl kanske..

Kvällens bästa låt: Man down .. kommer alltid vara en av Rihanna-favoriterna, dessutom gjorde hon det gryym live !

Kvällens bästa shownr: hmm.. jag kan nog inte bestämma mig för en, de flesta var ju grym !

Kvällens sämsta låt: Den ändå jag inte kände igen .. ? nånstans mitt i konserten.

Kvällens sämsta shownr: har nog inget spec. nr där heller, men lite tråkigt blev det när hon körde en 4-5 ballader på raken..

Sen tycker jag att hon skulle kunnat sjungt lite mer live, för det var hon verkligen grym på.. hade jag inte haft kikaren hade jag nog inte kunnat se lika väl att hon faktiskt inte sjöng vissa delar, men och andra sidan var hon sjuk innan konserten och man vet ju inte kan ju varit därför ? Men Part 1. får garanterat 9/10 så vi får väl se om kvällens kan slå det ..

 

.. dessutom tror jag hon måste byta frisör..hon har gått från ljus till ljusbrun på längderna (hittade tyvärr inga skyssta bilder att lägga in som förslag) men en del partier av längderna var fortfarande litelite ljusare.. förmodligen något som inte alla ser, men man kan ju tycka att en sjärnfrisör borde kunna få en jämnfärg, allra helst då jag vet att rihanna betalar över 10.000 i veckan på sitt hår..  komsi komsi !:)

 

 

(så här såg hon inte ut igår)


RSS 2.0