_ _ _ _ Sushi + konstig hårfärg + bra visning = ??

.. om bara kylan ville släppa fram lite mer sånt här :)


Jag har ätit sushi för första gången idag (eller aa, vegitarisk såklart, gillar ju int lax eller annan äcklig råfisk..) men det var jättegott :)

.. Jag tänkte även att jag skulle dela med mig av min roliga hårhistoria .. Så, jag färgade ju håret för ett par veckor sedan som ni vet, en jättefin rödkoppar färg ! Det var supersnyggt ca en vecka, sedan fösvann färgen allt eftersom, eller aa den försvann väl egentligen efter ca 3tvättar och blev förjävlig.. flammig och inte alls röd! ..utan att jag ville inse det såklart.... tills idag då vi bestämmde oss för att göra någonting åt det innan visningen idag, som vi trodde började 19.00..Eftersom jag är less på den fula koppar färgen bestämmde jag mig för en något mörkare brun(ljusbrun), men när vi börjat applicera färgen 17.50 kommer vi fram till att visningen tydligen började 18.30 :O !!! hehe... så färgen hann verka 10min innan vi var tvungen att skölja:P mitt hår är nu fläckigt brun-koppar-rött? och det ser ändå nästan bättre ut än innan.. herregud säger jag bara !! Näe, i morgon äre peruken på och på onsdag blir det nog till att rädda världen!

 

För övrigt var visningen skitbra och jag är grymt taggad på att bara färga en massa hår och göra en massa roliga saken ! såå , kom in på salongen :) Här är lite sneekpeek på det jag tyckte var det bästa ;

blev det en liten bild eller? hoppas ni ser nått..

tjejen till vänster med rödring runt har iaf exakt den färg som jag så länge har velat ha.. men istället för att försöka få den.. nä men så färgar jag håret rött? hmm..

Den andra tjejen har iaf en grym uppsättning, ni ser kanske inte så mycket, men har tyvärr ingen bättre bild heller..

Av de manliga modellerna var det denna jag fastnade för.. så sjuuukt snyggt ! hela modellen för den delen ;)

Nämen, det jag blev mest imponerad över var rakningen runt örat.. så anorlunda och sååå snyggt !


Nytt !

Jag har kommit fram till att varje gång det blir en ny årstid blir jag less på min design.. så nu var det dax att byta, och denna gång blev det riktigt riktigt bra !


<3

Taggad på en bra vecka !

Härliga söndag !
känner mig lite piggare idag, har sovit nästan 12 timmar inatt, men det behövdes ju tydligen.. Nu har jag precis storstädat.. eller ja, golven är jag inte klar med, men jag väntar på att Yvonne och hennes dotter ska komma hit och klippa sig, sen ska jag ta golven :)
Kommande vecka kommer att bli en 10poängare ! for suuuurue.
Måndagkvällär det visning som gäller,


På tisdag blir det mysdag med min kära moster
och så ska vi se den här ladyn,


På torsdag kommer min älskade syster ner
och gör veckanfullstänindig <3


<3

I don't care what the people may say about me..Så jag tänkte att jag skulle leka lite med mitt smink idag eftersom jag inte använt en del på ett tag..
så jag började med att vara testa en del färger..


Sen var jag ju tvungen att leka lite med favoritfärgen...och kvällen slutade med att jag såg ut som en clown..!!??hmm, allting är snyggt iaf, men tillsammans? nää, jag tror inte att det blir denna make imorgon..
<3

Måndag ?


Jag kan inte sluta skratta åt mitt förra inlägg idag..
.. min syster skrev en kommentar om det på fb ; Är det inte tisdag idag?
Va?? det vet jag väl att det är, vad menar hon?.. tänkte jag, tills jag såg rubriken på inläggen: Monday morning...


<3

Monday morning

jag har så mycket jag borde göra just nu.. som att dammsuga, gå och ta en tvättid, diska.. men jag tror jag skjuter på det liiiite till.
Igår var det en jättelugn dag på salongen så jag hoppas att det är lite mer fart idag !:) ..så klipp dig och skaffa dig ett jobb :D  nämen, seriöst.. hoppas det blir roligare idag !
nått annat jag hoppas på är att jag ska ha råd att gå på Rihannas konsert i November, hoppas hoppas!Jag funderar på att fförnya utseendet på min blogg lite.. för se hur det går med det..

<3

There's a party in my head.Jag tänkte att jag skulle börja extra jobba då jag inte får jobba så mycket som jag önskar på salong..
Jag blev uppringd av en snubbe som ville att jg skulle komma på intervju,
vilket jag gjorde och jag fick även komma och provjobba. Det var ett telefonförsäljare-jobb.
Första gången gick det lite trögt men till slut släppte det och det gick ganska bra till slut.. Men igår var jag där igen,
och jag tänkte när jag gick dit att det skulle gå lätt som en plätt, men när jag satte mig vid telefonen kunde jag inte annat än att bara titta på telefonen .. jag kunde liksom inte äns trycka på ring knappen..
Jag kände mig som en nolla när jag reste mig upp och sa att jag inte pallade,
samtidigt som jag inte vill pressa mig själv till att göra någonting som jag inte vill.
Så just nu är jag mest stolt över att jag över huvudtaget gick dit och prövade,
och jag vet ju inerst-inne att jag inte är en telefonförsäljare..
... I övrigt har jag haft en jättebra och mysig helg ute i kallhäll hos min nyfunne vän Amelie,
hoppas att det blir fler sånna!
Just nu sitter jag väntar på min underbara moster,
vi ska åka och handla lite, sen så ska jag jobba i eftermiddag :)


<3

127 timmar, arbetsintervju och en långpromenar i hamnen.Igårkväll var jag på bio och såg 127 timmar, som är baserad på boken "between a rock and a hard place" och sägs vara en sann historia..
.. Kortfattat handlar den alltså om Aron som är en äventyrskille som fastnar i en kanjon under en klippblock med ena handen, man får följa hans kamp mellan liv och död och se tillbaka blickar från hans liv. helt okej film faktiskt, men fick jag välja skulle jag inte sett den på bio!.. men to late:P

Idag har jag varit i stan med min moster, solen sken så vi var ute och tog en lååångt promis med lilla my i hamnenAll is har nästar redan släppt och till väster om den här bilden simmar 34 svanar.. men dum som jag är tog jag ju ingen bild på dom :P tror aldrig jag har sett så många svanar på samma ställe tidigare.

För ett par timmar sedan var jag på arbetsintervju, och för inte så länge sen fick jag ett samtal där jag fick reda på att jag ska få komma och prov jobba på Torsdagkväll! (Y)  - Tack så mycket, sa jag !
nu sitter jag hemma i soffan och funderar på att göra mig en varm kopp choklad, det ser så gott ut i min hjärna...
Ja, så får det bli!


<3

Vårbilder..


jag tänkte att jag skulle ge det här ett försök till :)
.. så, här kommer lite bilder sen sist;


.. kommer du ihåg sofie, vårat sockerdricka-träd?:)


..Molly Mus gillar promenader och att kasta pinne.


Idag är jag barnvakt åt molly, och vi har precis städat, så nu myser vi i soffan.
solen skinner inte idag men det blir promenad ändå!
<3


RSS 2.0