Walk a mile in my shoes!

Var och hämtade mina dricks pengar igår innan skolan och idag har jag unnat mig ett par skor,
som Jag endast behövde lägga 50.- på !(utöver dricken alltså;) - Blir perfekta i höst.
<3

the first cut is the deepest?

Förrstår inte hur jag kan vara så taggad på att jobba nu? borde ju vara skit trött efter första veckan..
första klippet idag iaf :)


inte så as bra bild då men, ni ser ju på ett ungefär vart linjen är ;)

sedan föning..
Detta mina damer och herrar är en kunskap! det tog inte direkt 10 min :P haha.
nu har jag dock inte tid att skriva mer, men kommer kanske en uppdatering i morgon!

<3

Nytt!
Som ni kan se har jag tagit mig tid att gjort lite nytt och fräscht här!
Hoppas ni gillar det, och ser ni någonting som ser konstigt ut så säg gärna till:)<3

STÄÄÄÄÄDA!!!!

har tyvärr inga roliga bilder från dagen därför bjuder jag på denna:.. helt enkelt för att visa hur less jag var när jag kom hem!
Nu har jag hunnit slappna av litegrann och hunnit gått igenom och renskrivit dagens lektioner, så nu känner jag  mig inte alls lika tom i huvudet! :)
Dagen har innehållit mesta dels teori (därav inga bilder), eftermiddagen ängnades åt städning! vilket kommer vara väääääldigt viktigt att vara bra på när man kommer ut som trainee, även i övrigt med! Vem vill klippa sig på en salong där det är hår fulla golvet, och färgburkar på borden, skitiga handdukar? - Tänkte väl nästan de, inte många! så STÄDA, STÄDA, STÄÄÄÄÄÄDA!! :D
<3

Glömt..

Kom ju på att jag glömt vida denna, 3-stand twist, som vi också fick göra andra dagen!
...snygg, men öörmodligen enklare än vad man tror!
<3

Vägen till framgång är genom hjärtat...Just på eftermiddagen hade jag en sån där stund när jag undrade; vad faan gör jag här??!!
men såhär i efterhand när jag kollar på mitt resultat av andra långhårsuppsättningen känner jag mig faktiskt ganska så nöjd! ..när jag stod där och hade endast 5min kvar och bara hade kommit halvvägs känndes det lite trögt, men jag fick ju till det till slut och här är resultatet från idag :
Nu har jag renskrivit dagen lektion och är helt slut!
Därför åker jag ist. på affären och handlar mat :)


<3

Långhårsuppsättning nr. 1


Åh.. är skit mätt just nu :P har precis ätit en macka med oxpytt på, mums!
I morse blev läggan besiktad, så nu är det bara själva flytten kvar, ska bli så sjukt skönt när det är över.. känns som att jag tjatar om det, men det ska verkligen bli underbart :) Närmare helgen tänkte jag slänga ihop allt som går så det bara i stort sätt är jag och sängen kvar!
Idag hade vi första riktiga skoldagen! Förmiddagslektionen gick ut på kundbemötande, vilket jag redan har en del kunskap i tack vare alla mina extra jobb! (men som Ann säger;  MAN KAN ALLTID BLI BÄTTRE) Det mesta gick iaf ut på att vi pratade om egenskaper hos en frisör, hos oss själva.. Vad man bör förbättre, och hur man bör förbättre sina negativa egenskaper. Men som alla vet har man ju alltid svårt att komma på vad som är bra och dåligt med en själv (så är det iaf för mig!)
Efter lunchen var vi ute i salongen för våran första lektion där, nämligen långhårsuppsättning!
..  JÄVLIGT kul! mer än så kan jag nästan inte säga om eftermiddagen så jag tänkte att jag slänger upp ett par blider ist!


inte perfekt... än!<3

Student of Ann pettersson Hair desingschool

Ja.. som sagt var, då hade man alltså börjat skola idag.
Och jag kan säga att det var en sjukt bra start, och jag tror inte att en första skoldag kan bli så mycket bättre,
Alla lärare verkar helt underbara, för att inte nämna Ann! Riktigt härlig personlighet(än så länge, men jag tror ju verkligen inte att den kommer att försämras!), av alla människor jag har träffat har jag inte träffat någon med så mycket energi...
I övrigt finns inte så mycket att säga om skoldagen, det var ju mest "introduktion". förutom att vi fick alla verktyg då, vi hade som en jätte förtidig lilla julafton, en väldigt rolig sådan :)
Tror att detta kommer bli en bra termin, alla i klassen verkar jättetrevliga och det bästa är att det är bara jag och två tjejer till här i från stan, de övriga kommer från kramfors, sollefteå, sundsvall, umeå osv osv.. och vi har till och med en tjej från USA! Ann's första internationella klass :)
Jag ser verkligen fram emot i morgon!


<3

Ni kan kalla mig för Greta!

En gubbe på jobbet idag (en full sådan.. jaa, jag vet; på en söndag ??!!) hade bestämmt sig får att inte gå förän jag sagt vad jag hette och kom ifrån! vilket gav mig en lite obehaglig känsla och jag bestämde att jag hette Greta, mannen trodde såklart inte på mig, och fortsatte envisas om vad jag hette. Jag sa helt enkelt; att om du ger mig en vettig anledning till varför jag skulle lämna ut mitt namn osv. till dig, skulle jag självklart göra det, då mannen efter ca. en timme inte kommit på en bra anledning gav han upp :P

Hursomhelst börjar skolan idag.. fast först ska jag sova, om jag kan!
här kommer en bild från helgen...

jag och en kär vän visar våra rätta jag.... blekfis, jag vet!


<3

Följ min blogg med bloglovin

The last day ..


Sitter på jobbet, här i hamnen, och kom precis på att tänka på att det kan vara sista dagen jag jobbar här i sommar.. eller, inte bara i sommar.. utan sista dagen någonsin.. känns ju lite sad, men samtidigt vet jag ju att nya, för hoppningsvis roligare jobb väntar på mig (då menar jag absolut inte att detta är ett tråkigt jobb, utan bara att det kan bli svårt att slå ett så mysigt och trevligt jobb..)


P.s. Ny design kommer förmodligen snart, någon dag jag har tid och lust :)
<3

5 days to go..

Ja, då var det alltså bara 5 dagar kvar tills man ger sig in i hårbranchen!
Nervöst börjar det bli, men längtan överträffar nog nervositeten :P
Här i läggan finns det inte heller så mycket saker kvar! mitt rum består i stortsätt av sängen, tvn, sterion och soffan :P ska bli riktigt skönt när allt här är över och man får börja packa upp sakerna i nya lägenheten.
Har även varit ledig lite mer här på slutet vilket har behövts... riktigt skönt har det varit dom dagar man fått sovit ut! Jag satte även igång med träningen igår, efter ca. 1½ månad, och det var nästan så att jag blev förvånad att jag inte hade tappat med kondition än jag gjort!.. har dock en del träningsvärk idag :P
... nu ligger jag här på sängen och har precis ätit nudlar (håller på att äta upp det som finns i skåpen, så man får nöja sig med det man har!), ikväll ska jag och en vän åka och bada, som det inte har blivit så mycket av i sommar, tyvärr.. men innan dess ska jag nog ta en liten powernapp minsann, och så ska jag grubbla på vad jag vill göra på fredag, Åka till Mrs J och fira mrs K, åka till jäbo(?)stugan på hejdå party för Miss M eller skjutsa syrran och Mr R till flygplatsen? .. man kanske kan kombinera alla tre ? värt att tänka på iaf!

God natt <3

RSS 2.0