jobba idag, 11 till obestämd tid.

Kom fram till igår att jag inte alls har bränt mig XD .. jag har faktiskt blivit brun, men tyckte nog att jag hade bränt mig när det hettade över hela kroppen. I alla fall, hittade ett par sandaler igår för 70.- vilket jag tyckte passade perfekt, jag frågade om dom hade 37 och hon letade och letade, jag fick prova en 36a först men den var ju förliten, sen hittade hon en i 37 och jag tänkte att den måste jag ju kunna ha så jag sket i att prova.. nu idag när jag tog upp skon och kollade och povade var det en 38a! hur skysst är det då ! hon ville typ bara bli av med mig, så nu måste jag gå tillbaka idag och byta, men har jag min vanliga tur finns ju inte 37 kvar.... nu ska jag fara och jobba!



<3

How do you stand the sight of your face?

I nattt har jag sovit bra! efter en hyfsat jobbig helg, känns otroligt skönt.
Nu jag har precis betalat dom få räkningar jag hade, vilket jag tyckte var nog, iaf denna månad.
Måste även in till stan senare och bla. köpa after sun och dyl. känns dyrt, men då jag bränndee upp mig själv i solen igår har jag inte så mycket annat att välja på. Sedan måste jag även kolla på nya skor (sandaler) då båda mina par skor har gått sönder. sedan är dom ju även lite för varn för sommaren, känns oxå dyrt men, även det känns som ett måste.



<3

Det svider till där kniven skar.


Här har ni min sköna! Hade bästa timingen i världen; rullade in i nordingrå (där man hämtar paket om man bor hemma hos mamma, dvs, typ 2 mil? bort) och tänkte att jag skulle ta upp mobilen för att kolla om jag hade fått mitt paket, så jag stannade vid ica för att rota igenom väskan. Inget sms. Nähä, tänkte jag och skulle precis starta bilen då det pluppar upp på skämen; ditt paket från onoff..´.. blablabla XD jag kände så mycket för att garva då.. HAHA.
så nu sitter jag hemma hos mamma och leker lite.

en annan sak som jag kom fram till vad, att i februari skrev jag ett inlägg (önskelistan just nu) och jackan, skorna och datorn har jag ju nu.. så om jag ska ha någonting att spara till är det nog dags att skriva en ny lista.



Dagens
Humör: förkyld som satan.
Gjort: sovit borrt halva dagen, kört bil, hämtat dator.
Planer: Leka med dator och vänta på mamma

Ser på: Datorn.
Lyssnar på: diskmaskinen
Läser: aftonbladet.
Dricker: mjööööölk.

Äter:
ingenting, är mätt som ett as.
Bästa: Är ju illa tvungen att skriva datorn här med :D
Sämsta: förkylningen.
Väder: 
the sun glared down from a cloudless sky, håller dock på att gå ner.


<3

Wherever you go I’m crawling

Vaknade av att solen väkte mig hemma hos mamma 07,30 imorse. Fortfarande skit trött, men det hjälpt inte. har ju sagt att jag ska trötta och städa idag, känns inte så bra då jag känner att förkylningen är sämre än igår =/ hoppas dock att min dator kommer idag eller imorgon så blir någonting kul iaf :)
idag lyser solen igen efter allt regn, woohoo helt klarblå himmel!
Nu ska jag hänga tvätt, puss på de.

<3

-

Är så sjukt less på människor som inte kan säga som dom tycker !

Jag sitter ensam här och undrar var vi hamnar härnäst

Du är stor som en ande
Och gör mig liten som få
Men du får mig att le som ingen annan
Och sjunka lågt och be om mer.


kom precis på att jag i stort sätt har sommar lov, då flera av kursena är klar:)
en lektion på tors. heldag fredag, och en lektion nästa torsdag :D

RSS 2.0