home sweet home ?

så här ser det ut hemma hos mig nu för tiden :

och så här ser jag ut nu för tiden :

kolla in mitt glänsande, mjuka håår !!! (syns ju inte så bra på bild dock) .. men måste säga att jag är helt såld på GK! kommer till salongerna(de salonger som vill ha den såklart, inte alla salonger) på Onsdag tror jag det var, så gör den !!

 

<3


Tack

Rihanna i Globen part 1 imorgon då ..

Hej Sara!

 

Tisdagen den 1 november är du och en vän varmt välkomna att se Rihanna i vår loge i Globen. Vi samlas vid Bellingham gate (på "baksidan" av Globen) kl 19 och går därefter till logen.

Konserten är slut ca kl 23.

 

Till Globen tar du dig lättast med tunnelbanans gröna linje i riktning mot Hagsätra/Högdalen.

 

Har du några frågor eller får förhinder så skicka ett mail eller ring 070-*** ** **.

 

Vi ses!

 

//Elin

 Tack för de! Hinner nog inte blogga i morgon så jag passar på att skriva lite nu :) ska bli sjukt kul ! på onsdag morgon kommer Jeanette ner från ö-vik och på kvällen är det Rihanna part 2.. så får vi väl se vilken av dom som är det bättre ..


Update om GK Hair taming system

Då var man ny duschad och kan glatt meddela för intresserade att mitt hår fortfarande känns helt underbart. har plattat mina lockar i nacken, men har sparat över håret lockigt för att känna skillnaden imorgon bitti.. mitt hår brukar ju stå åt alla möjliga håll när jag vaknar, så vi får se imorgon om det är lika platt och fint som nu ..

En sak jag glömde skriva i förra inlägget om GK's var ju att den håller upp till 5månader !! BB höll ju bara upp till 12 veckor, ortolig skillnad, så vi får väl se hur länge det håller i mitt hår :)


Inflyttad ..

Hej fans !
Nu är jag på plats i mitt nya rum, känns riktigt bra nu när nästan allting är på plats, ska bara ha en smal byrå hit också nu så :) jag har precis blivit klar här faktiskt, så nu tänkte jag inviga duschen och sen får vi se vad kväller har att bjuda på ..  bilder kommer självklart, men inte just nu  :)

.. Som sagt var, nu är det dags att inviga duschen, även se hur GK'n blir efter duschen .. spännande !

hejsvejs<3

GK hair taming system

Då var man äntligen hemma efter en lång men bra dag!

Kursen som REF hade har handlat om GK hair taming system.. som jag i tidigare inlägg jämförde med Brazillian blowout, skillnaden är att BB innehåller formaldehyde (kan ej svenska ordet) som sätter sig utanpå hårståna och skapar en skyddande yta och ser en glansigare och mindre frissig look .. GKs lotion innehåller juvexin som är en annan typ av keratin taget från fårull (som är de aminosyror som liknar människo-hårets mest) , och bygger upp håret inifrån
... och resultatet ?.. självklart ser alla före- efter bilder ut så här .. nu direkt efter behandling känns mitt hår som ett helt annat hår och ja, då kan man verkligen ta föra efter blid så här .. det känns verkligen friskt, och har inte varit så här glansigt sedan, ja .. ? never ..
hur blir det när jag duschat då ? - ja det är fortfarande upp till bevis, blir en update om de !

Nackdelar :
för att behandligen ska hålla så länge som möjligt och vara så effektiv som möjligt gäller det att man använder de tillhörande produkterna.. alltså, detta gäller även styling produkter.. vilket i mitt fall är en nackdel, då jag tycker om att styla håret, i stort sätt varje dag, även om det kanske bara handlar om lite vax, eller lite spray .. detta är för att i stort sett alla produkter innehåller någon typ av silikon, som inte alls går ihop med juvexinet i dessa produkter, det blir då en krock vilket leder till att håret bara bli trassel ..

men som sagt, upp till bevis efter man tvättat håret ! brb !
(en bra sak nu när vi testar denna produkt är ju att schampoo o balsam bara finns på salongen så nu slipper man tvätta håret själv ett tag :) )

<3


Morgon-blogg.

hoho ! hoppas på att skriva lite innan jag drar till jobbet, kommer nog inte vara så sugen ikväll när jag kommer hem .. Ikväll har vi "REF-kväll" som vi säger ..  ett team från företaget REF kommer hit och introducerar dersa nya produkt/behandling.. en liknande Brazillian blowout, som vi alla hoppas ska vara grym :)Upp till bevis REF !!

nu sitter och dricker en kopp te och gäspar .. lite halv trött så här innan man har kommit igång , men nu ska det ordnas upp.
HÖRS-HEJ
<3

kul.

satt och läste igenom massa inlägg från -09 och hittade denna ganska kul att jämföra svaren då och nu :


(då/nu)

FRÅGOR

Ditt fullständiga namn: Sara Margareta Ingelsson / jo det är ju fortfarande samma :P
En hemlighet du nu tänker berätta: En hemlighet ska ju vara hemlig eller hur?
Någonting du vill att alla ska veta: jag har världens bästa familj (: / och moster?.. fast hon är ju min familj iof?:P
En vän du älskar: Alla dom som är värt de / man tappar många vänner när man flyttar 60mil.. men min syster är het klart en vän jag älskar
Någonting du vill ändra i världen: Mycket, tyvärr kan man inte göra så mycket själv / svällt, djurplågeri, misshandel, våldtäckter... and so on
En dag du alltid kommer minnas: jaa, vad sägs som den dagen jag tar körkort? :) / nej, dagen jag gör min gesäll såklart
Någonting du ser fram emot: Looov ! / haha, lov?? vad är det ? jag ser fram emot flytten, högre lön ..
En vän som vet mer om dig, än någon annan: jaa, minna? / Det är nog ingen..
Någonting som betyder så mycket för dig, att du skulle dö för det: Familjen / och jobbet, eller ska jag säga saxen ?

ÄRLIGHET
Har du rökt: Ja
Har du sagt hora till en lärare: Inte vad jag kan komma på / jag har förmodligen de, bara inte högt, men garanterat tänkt..
Har du legat på sjukhus, på grund av narkotika eller någon annan sorts drog: nope
Tar du droger: Nej
Har du svikit någon: Ja / Det är oundvikligt att svika någon, det händer alla..
Har du tänkt tanken att mörda någon: haha, vem vet. / hmm.. nej det har jag faktiskt inte


FRAMTID
Vill du ha barn: Ja :)
Finns det någonting du vill göra innan döden: fara till usa och island och en massa andra ställen / ja jag vill fortfarande resa och jobba lite utomlands, sen ska jag gifta mig och skaffa 2 pojkar , Seth och Elias!
Finns det nått som du absolut vill undvika: bli förlamad / dö innan jag fått uppleva världen

KÄRLEK
Tar du kärleken på allvar: ge mej ett skäl att inte göra de?
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nja.. det är väl lite så där med det / det kan nog hända, har dock inte hänt mig
Tror du någon kan leva med samma person resten av deras liv: det är ju bevisat så
Har du vart tillsammans med någon, och trott att en dag kommer ni två vara gifta och ha barn: nej
Vill du vara tillsammans med någon: det kommer väl när det kommer / vill och vill, det kan man ju inte bara bestämma sådär !

 

RÄDSLA
Känner du att någon/några går för långt ibland: beror väl på hur man menar / ja det finns tillfällen..

Har du känt att någon förföljer dig: jaa, typ väl man går hem själv på kvällar när det är mörkt:P / jag har garanterat sätt allt för många skräckisar i mina dar :P

Har du blivit överfallen någongång: inte vad jag vet

Går du runt och undrar över att hemska saker ska hända: / ser ingen funktion i att gå runt att vara rädd.. blir jag rånad på vägen hem från krogen, ja men jaha .. det kunde ju varit värre..
Tror du att det finns svar på saker där ute som du inte kommer gilla: Såklart det gör / Det FINNS saker där ute som jag inte gillar

Är du rädd att folk ska uppfatta dej fel: Nej / folk får uppfatta mig som dom vill, det är deras problem om uppfattningen är dålig..

LYCKA
En enda fråga, ett enda svar..
Är du lycklig: Ja det tycker jag väl / Ja och nej..

trött, hungrig och fattig

Dagens.
Humör: trött
Gjort: jobbat
Planer: äta, slöa i soffan, sova !
Ser på: en bra film kanske ?
Lyssnar på: Kapten röd
Läser: bloggar
Dricker: te!
Äter: Ingenting just nu, men strax någonting ?
Bästa: snusen jag precis stoppade under läppen
Sämsta: jag önskade att jag hade hunnit dona lite här hemma mene, det orkar jag inte.
Väder: mörkt och kallt..?det var väl en bra sammanfattning av dagen ! :)
<3

Idol parodihaha, så grymma ungar !
<3

Ricinolja

Hej igen ! blev 2 inlägg ganska tätt inpå känner jag, men jag har mer att skvallra om :)
har kört ett lass med kläder och grejer idag till nya rummet, skönt att bli kvitt en del .. har även tömmt stora kyl/frysen och rengjort och rengjort ugnen .. nu äre nära :)

En annan sak jag tänkte pröva och dokumentera är Ricinoljan som blivit så populär att använda i hårbotten för att stimulera hårsäckarna och göra att håret växer litet snabbare .. så självklart måste ju jag pröva ! jag tänkte pröva både i hårbotten och på mina korta ögonfransar och tunna ögonbryn ..
Man ska alltså massera in denna olja i botten ochoch sedan dra ut på längerna, låta sitta i ca 1h och skölja av.. spännande ! så det kommer väl en uppdate om en sådär 2-3 veckor om hur det får med före/efter -bilder :)<3

Rihanna x2

The Voice måste gilla mig !! hehe .. blev uppringd av radiokanalen thevoice idag(igen, för dom som känner mig vet ni ju att jag även blev uppringd i augusti och vann 2 biljetter till the voice efterfest på pure), och vann 2 biljetter till deras louge i globen på Rihannas konsert på tisdag.. jag som hade planerat att gå på konserten på onsdag , haha men det gör mig absolut ingenting att gå två kvällar! :) tack som fan för de !<3

Jane Eyre

har gråtit floder ikväll till denna film ..


.. en ny-gammal film(som redan finns i otaliga versoner) av en gammal roman från 1850 talet.

Efter att ha blivit förskjuten av sin kärlekslösa faster (tillika adoptivmor) växer Jane Eyre upp på en flickskola från helvetet och tar som vuxen jobb som guvernant hos den lynnige och gåtfulle Mr Rochester på hans imponerande men isolerade gods Thornfield. Snart uppstår heta känslor, men samtidigt händer det mystiska saker på Thornfield. Jane hör mystiska ljud utanför sin dörr på nätterna, och Mr Rochester verkar dölja någonting som står i vägen för deras kärlek.. i huvudroller spelar Michael Fassbender och Mia Wasikowska.
Imdb ger denna film 7.5/10 .. jag vet inte om det är baserat på alla tidigare film och romanen ? men jag tycker nog att den är värd lite mer än så .. som sagt, jag grätt ärligt talat floder . se värd!


<3

Delprov.

hejhej, som ni kanske vet har jag gjort mitt delprov idag! hade en grym känsla i magen hela förmiddagen, men sen när det kom fram till herr och skägg blev det genast sämre.. väl klar var man ju redan då grymt trött efter all fokus idag.. och medan exeminatorerna överläggde fick man (allt för mycket) tid att tänka på vad man hade gjort, vad man borde ha gjort.. jag var nr. 6 som skulle gå in och bli dömd.. först kom den första tjejen ut och hade gråten i halsen, hennes färg skulle hon göra om, nästa tjej skulle göra om festfrisyren..  jaha, tänkte man ju då, jag måste garanterat göra om färgen.. och kanske skägg.. och förmodligen herr-klippningen och kanske, borde jag eventuellt ha gjort så här.. men när det var min tur att sitta i heta stolen kom en våg av lättnad över mig när hon sa att jag faktiskt hade klarat de !! woho. (mvg på färgen om jag får skryta lite!) men herregud vad trött jag är, fattar ju knappt vad jag skriver .. haha.. aja, får väl läsa det här i morgon och skratta lite.

nu har jag precis beställt en pizza som jag tänte fira med.. mums !

 

<3


konstigt..

jag antar att när gamla vänner hemfrån börjar ta bort en som vän på fb, är då man faktiskt inser att man aldrig kommer flytta upp igen.. konstiga känsla, försvinn !

nervig..

på lördag har jag mitt delprov, som jag har ägnat ganska mycket tid till på slutet.. hoppas att det kommer gå bra, jäkligt nervös .. fest frisyren, permanenten, teoriprovet, utväxt-färg, damklippning, herrklippning med finish och skägg&mustach klippning.. mm, de 3 första känns faktiskt riktigt bra, färg och klipp för jag ju varje dag.. dock inte finish och SKÄGG????vad faan ska man kunna de för.. ingen som klipper skägget ändå ju.. men jag hoppas ni håller en tumme för mig på lördag :) jag tror jag behöver de ! imorgon tänkte jag att jag inte ska tänka på provet så mycket faktiskt.. brukar vara en bra taktik dagen innan.. så på dagen ska jag dona lite här hemma innan jag åker till stan  och träffar Ida :D längesen .. hon har ju flyttat till leksand, ska bli kul !

 

ciaaoo !!

<3


God natt då ..

Hej och hejdå..

blev ju visst en längre dag än planerat idag, tanken var att jag skulle börja 12 idag, men Charlotte ringde mig igår kväll och sa att hennes son troligtvis fått vattkopper(stackars liten:( ) och var tvungen att vara hemma.. så vad gör man lite för laget ! .. har blivit många 9-19 dagar på slutet nu när Angie också är borta ett tag.. har ingenting emot att jobba långa dagar, det är oftast kul när det finns göra, men just när mn pendlar och åker 8 och är inte hemma före 20 känns detlite halv tufft, ska bli riktigt skönt med närmare till jobber efter flytten :)

 

vilket som är det ganska mycket i hjärnan just nu och det är ett under att jag faktiskt sitter här och skriver en massa? .. kanske borde packat lite ikväll med, men jag är för trött för de.. eller så borde jag antagligen förbereda inför provet på lördag, men ikväll är jag för trött för det med.. helt ärligt har jag bara lust att sätta mig ner och gråta en skvätt.. men jag går nog och lägger mig istället! imorgon har jag lite sovmorgon och börjar inte före 11, men sen måste jag verkligen hem och packa lite, det är bara en jävla gröt med saker här och jag blir bara förbannad när jag går in i köket.. vet inte var jag ska börja alls eller vad.. aja nu är det nog, sängen kallar !

 

 

HÖRJ-HEJ

<3


Årets ..


... första Muljust ! (ja!! muljust, det låter roligare så)
mumma !
nu sitter jag och väntar på britt och molly som är ute på prommis, sen ska de klippas !


Titta, titta !!! Jag kan sätta upp mitt hår i en toffs! det växer.. HURRA !


vad händer ikväll då ? Nää, det ska jag tala om för er att ingenting händer, och lika skönt är det!
nu ska jag byta upp mig till soffan..
HÖRS-HEJ !
<3


suget..grymt sugen på en sax och en kam kanske under armen ...
mm, dessa är sjukt snygga ..
<3

DU VET ATT DU ÄR EN RIKTIG NORRLÄNNING NÄR:

... Du tycker det är trafikstockning för att 10 bilar väntar på att få köra om en traktor på E4. Du mäter avstånd i timmar. Du ser folk ha på sig jaktkläder vid sociala evenemang. Du installerar säkerhetslarm i ditt hus och tar det som extra tillval till bilen men lämnar båda olåsta. Du kör 100 km/t i en halvmeter djup snö och snöstorm utan att ens blinka. Minst en av dina grannar bränner sprit hemma och alla vet om det, t o m polisen för det är hans bror. Du har startkablar i bilen och din fru vet hur hon ska använda dem. Du tycker sexy lingerie är en silkespyjamas från Coop Forum. Renar är bara en del av sceneriet. Du tycker en EPA-traktor är ett suveränt färdmedel för din son, mellan moppe- och körkortsåldern. Du vet vad en person menar när de formar läpparna till ett O och suger in luft. Att "klä upp sig" innebär att stoppa in fleeceskjortan i dina jeans och sätta på sig ett par rena skoterkängor. Du träffar en ny person är din första fråga vem som är dennes föräldrar/syskon. Du kan namnge alla som du tog examen med. Du faktiskt har åkt 20 mil t/r för en fest. Skolorna inte stänger för att det snöar. Du i dina yngre dagar inte kunde köpa cigaretter i affären för expediterna visste exakt vem du var och din riktiga ålder. Det är status att vara tillsammans med någon från en annan kommun. Du i princip inte har något val än att vara "buksvåger/svägerska" med någon du mer eller mindre känner. Du tycker att män som har rosa tröjor är gay. Du tycker att folk i storstan klär sig lustigt för att två år senare "trendigt" ha liknande kläder. Du, i din ungdom, visste exakt till vilket uteställe dina vänner skulle en lördagskväll det fanns bara ett. Du tar en promenad för att motionera och 5 personer stannar för att fråga om du ska ha skjuts. Helgspänning innebär att åka till IKEA. Din lärare förväxlade dig med ditt syskon eller din moder/fader. "Gula sidorna" består av 4 sidor. Du inte blinkar för att svänga eftersom alla vet vart du ska i alla fall. Du ringer till fel person men blir hänvisad till rätt nummer. Halva kommunen håller andan när ett företag hotar lämna orten. Du skrattar för fullt när du läser detta för du vet att det är sant och sen vidarebefordrar du det till alla i din adressbok... vilket faktiskt är halva stan.

Hej.

Gud vilken skillnad det har varit på salongen idag o igår.. hel dött i går och fullt ös idag.. tur man får sova i stan hos den bästa moster så man orkar kliva upp och jobba i morgon med :) men nu på 7/11 och handla fredagsmys och sen idol!! På tal om det såg jag frost imorse och chefen hade skrapat Sina rutor på bilen:( HÖRS-HEJ! <3


HOHO!

aah, ! då hade man packat ett par kartonger ikväll, i stor sätt hela köket och bar-skåpet, det som är kvar är väl typ städskåpet, en del kläder, badrummet .. och lite små don i rummet :) börjar kännas lite tomt här .. och väldigt väldigt rörigt :P

 

HÖRS-HEJ !

<3


hej finnar !

 

hejhopp !

.. märks verkligen att jag är stressad just nu, finnar i hela facet ! en inombords(??)finne precis på näsvingen, sjukt drygt när man ska snyta sig :( förmodligen största finnen jag någnsin haft, helt ärligt !

.. vill dessutom bara fortsätta packa men lite väl svårt när man inte har några kartonger, så det är bara att vänta !

slutade iaf 2h tidigare idag (skönt !!), så jag stannade i slussen en sväng och vandrade på götgatsbacken, så nu har jag äntligen en höstjacka, må ju säga att det nog är den snyggaste jacka jag någonsin haft :O sitter som smäck!

 

nu sitter jag uppkrupen i soffan med en kopp vaniljte (muums!!) och ser bonde söker fru, haha.. har ju inga kanaler här så det får duga :) sen blir det sängen..

 

HÖRS-HEJ

<3


You run in the dark through a firefight

.. börjar vänja mig med att roffe inte är här längre.. fortfarande tomt, och tyst dock.. har iaf hittat någonstans att bo efter 1nov , här kommer jag hamna :)  rätt sida stan, 30min till jobbet, 15 min till centralen, Helt ok !!

börjar bli dags att skaffa sig en höstjacka iaf ! har ju hittat den så det är ju egentligen bara att gå in på affären och betala

hm 599.- loooove it !

kanske torsdag .. för då börjar jag sent :)

nu kallar sängen iaf!

HÖRS-HEJ ! <3


Roffeeeee! var eee duu ?? :(

hej mina fans! sorry för att jag inte skrivit på 100 år !

mycket har hänt sen sist .. min lilla älskling har flyttat till en ny familj, vilket är otroligt jobbigt.. men då jag inte har någon anning om vart jag ska flytta än så kommer han få det 1000 ggr bättre hos sina nya hussar !

jag har dessutom inte varit hemma på ca. 2 veckor då min moster har varit utomland så jag och syrran har varit barnvakt till lilla mollyMus , men nu är jag tillbaka hemma och ska ta tag i detta och ska dessutom ta tag i flytten, börjar bli dags att börja packa och dags att börja öva inför mitt kommande delprov!

men nu sitter jag i min underbara soffa, äter maltesers och ser idol.

 

puss <3


RSS 2.0