Djurgården vs. hårtrender

.. privatliv vs. jobb ?  fast ändå inte ! jobbet är ju lite av en hobby:)

 

Alltid med en pinne i munnen..



och jaga ankor är inte heller helt fel..

 

Höst 2011 Inspiration


Mittbenan händer med till hösten med.. hur mycket det än inte är min favvo.


sidbenan gör comeback, lika så knuten i nacken .. me like !



70-tals lockarna och "stockholms frillan"(förmodligen årets mest klippta frisyr) lever också vidare till hösten :)


<3


nystädat!

ÅH, nu har jag precis städat hela lägenheten och nu sitter jag och tar lite lunch i soffan innan man ska göra sig ordning för jobb ! kortdag både idag och imorgon, men det känns skönt faktiskt ! sen är det ju långhelg för många så jag tippar på att det blir lungt på salongen i helgen med! på fredag är det grönan som gäller, hoppas jag iaf. Petter och september.. men mer updates innan det lovar jag :) och med lite bilder såklart !

 

<3


nämen ! hade jag en blogg ?

har visst inte bloggat på hela veckan.. eller visst och visst , jag har faktiskt inte haft lust till att blogga.. ni är ändå så dålig på att kommentera..

det är ju dock ganska kul att skriva för min egen skull, men man blir ju som alltid mer motiverad av lite respons :)

I fredags var jag och hämtade nya glajjerna, känns fortfarande lite halv skumt och jag måste ta av mig dom ibland för att försäkra mig på att jag verkligen behöver dom ! .. första gången jag satte på mig dom måste jag ha sett ut som en idiot, heh! kollade på alla skyltar till affärer, alla träd, alla bilar.. det var som att trycka på HD-kanalen, träden fick en massa vackra löv, inte bara en grön, fluffg mössa och alla bliar fick registreringsskyltar som det faktiskt stod någonting på ! Amazing..

 

nä.. men lite mer updates till veckan då kanske, nu är jag lite för trött för det här, undrar faktiskt om man börjar bli lite sjuk.. har varit hängig och trött ett par dagar =/ jag undrar också om jag ska orka gå på ica och köpa nått gott :)

Kram på er<3


glasögon ?

vad tror ni ?
.. jag tror !!

nockebyhus kök ..

.. har jag jobbat i idag ! kom hm för en timme sedan och har redan storstädat läggan.. någon som vet var energin kom ifrån ? inte jag iaf.. borde vara helt slut efter en lång dag uppe på nockeby , mycket att lära! och det är jag ju för visso med, iaf i huvudet.. det blir iaf nog inte lika mycket jobb där som jag hade hoppats på, men någon dag här och där kanske ?

 

kom för övrigt på att jag har ju inte berättat om min ny-gamla telefon..

HTC hero ..

farbror B bytte denna mot en ny, så jag byte min gamla nokia mot denna.. 1000000000 ggr bättre än nokian.<3

Imorgon är jag ledig och har inte planerat ett dug, känns skönt och självklart hoppas jag ju på att solen lyser :)

..men nu blir det middag !

 

 

<3


nya glasögon ..

ja det är på tiden att ett par nya glasögon hamnar på min näsa snart..

hur som helst så vaknade jag kl. 8, klev upp och tog en långpromenad och nu har jag precis kommit från tvättis.

snart är det jobb som gäller men först kanske en snäng i stan ?

 

 

<3


vad hände ?



Seriöst , hur är det fatt med sverige egentligen.. först buar vi ut erik saade, konstigt nog hamnar han på en 3dje plats... sen buar vi ut finland och är övertygad om en superlätt match, men förlorar finalen men 1-6 ?
.. nä men varför inte !

jag ska nog iaf ta och göra en synundersökning snart.. någon som vet av en billig optiker i stan ? helst gratis, men det kan man ju antagligen glömma ..


<3

Its a rainy day

jaa.. än så länge iaf! ser dock lite ljusare ut på himmlen nu.. men jag har inget emot en regnig dag.. då man är van med att jobba i glasskiosk på sommrarna så betyder ju ofta regn en ledig dag .. och det är juprecis vad jag är idag! om ett par timmar ska jag ut till min far och fira lillebror som fyller moped idag ! men nu ska jag bara njuta av att vara ledig !

ny favvolåt ! .. videon känns ju dock väldigt 80tal, eller ?


<3

stammisar..

 

Det känns riktigt kul att det börjar rulla in lite stammisar, det betyder ju att jag är ganska duktig :)

Idag hade jag en kund som blev super super nöjd och hon sa redan idag att hon skulle komma tillbaka! och i morgon kommer ännu en stammis som jag inte riktigt vet vem det är ännu.. det är hursom. väldigt kul !  <3

Nu ska jag äta en pizza hade jag tänkt och se på en film eller så.. sen kallar sängen eftersom man ska orka jobba imorgon

 

<3


Hej.

riktigt trött ikväll, har haft ont i huvet hela dagen!

men tänkte dela ett par bilder ändå :)

 

"Lev och njut om du är vis, ty ditt liv går inte i repris"


<3


permanentkungen !

ÅH, jag är så glad ! min permanent ägde och hon blev jättejättefin och lockarna blev super fina och perfekt! life in good! hennes syster blev så sugen, så imorgon ska jag permanenta henne med :) såå kul.


nu sitter jag i soffan och har precis ätit en hemma gjord mosbricka..och tittar på tv.. trotts att jag inte riktigt är ett eurovision song contest-fan så sappade jag förbi ettan precis och för er som inte ser det kan jag säga att jag blev förälskad i finlands bidrag.. en svensk-finsk kille som sjunger om en liten pojke som ska rädda världen, hur fin som helst.

men nu ska jag nog sova, helt slut !

 

<3


Missöde..

hallå där !

hoppas ni har haft en lika rolig helg som jag! var riktigt lungt på salongen så jag slutade runt 2 i lördags och drog då direkt till uppsala ! Hade riktigt riktigt kul, och de kan jag ju säga at det känns i fötterna nu... Iaf, så var det  inte lika kul att åka hem!

Först missade jag det tåg som jag tänkte att jag skulle ta, så jag var tvungen att sitta på stationen i uppsala en timme och vänta på nästa.. under tiden tänkte jag att jag kan ju iaf köpa en biljett till nästa tåg, vilket jag gjorde.. och när tåget väl kom, nä men då var det ju inte ett SJ-tåg.. och det gick inte till sthlm heller, så jag var tvungen att köpa en ny biljett till upplands väsby(som var slut stationen) och därifrån åka natt buss till centralen.. när jag närmade mig stan tänkte jag att det är ju mycket smartare om jag hoppar av vid st. Eriksplan och tar t-banan där ifrån.. så jag hoppar av bussen och går mot t-banan.. men tror ni inte då att tunelbanan är stängd på söndagnätter !!??? åååhåhåhåhåhåhå, , jag kan lova att jag inte alls var less då !

Iaf så hittade jag till slut en buss som tog mig hem.. men jag har nog världs rekord på 3h från uppsala till sthlm..

 

idag ska jag göra min första permanent.. hon jag ska permanenta vill nämligen ha frillan jag hade för inte så längesen (frillan jag hade innan jag blekte bork min lockar) dvs. kort hår med lockar upptill ! det ska bli kul, hoppas jag kommer ihåg före och efter kort!

 

 

<3


.. off to work

Åh, solen lyser idag och jag är såå mycket piggare idag med ! trots att det blev en läng kväll igår.. vi har haft lite problem med brazillian blowout sedan det nya solutionen kom, så igår kväll var en av grabbarna med och hjälpte oss med några omjobb och lärde oss lite mer ingående, vad som är viktigt och så! resultatet blev sjutkt mycket bättre än vad jag hade trott!

mer info om blowout hittar du på http://www.swedishhairline.se/

 

..har ju inte skrivit på ett par dagar, men har iaf varit sjukt trött hela veckan, men känns som att det släpper nu.. vilket fall måste jag börja ta tag i min träning.. det här är inte bra ! nää, till veckan så jävlar ! men nu är det jobb som gäller!

 

<3


jättegott.



Hej igen ! är fortfarande skittrött, men har iaf tagit mej in till min moster.. istället för att sitta och titta på en målare som skrapar fönster.. det var dock lite kul för när han kom upp till mig frågade han om jag var frisör, och d visade det sig att han ägde en salong ute i barkaby.. men och nu sitter vi och väntar på god paj, mums!

<3

broken..

nä det är inte sant ! jag som var så taggad på att sova ut i dag.. nä men då såklart kommer en målare och knackar på dörren halv 8 liksom, tack! tack för den ni! så nu sitter jag på min säng och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen eller vad jag ska göra.. har fortfarande ont i alla mina kroppsdelar och är fortfarande skittrött.. men det får man väl leva med . . för övrigt har jag inte planerat någonting annat än att slappa och kanske bada lite ?:)

 

 

<3


RSS 2.0