Kall tisdag..

Va ..? varför vaknar man alltid kl. 7 när mn har tänkt att man ska sova ut ??
aja.. kylan håller iaf i sig ute så jag tror jag stannar inne idag.. tänkte passa  på att städa och dona lite när jag är ledig :)

<3

Underbara söndag.



.. Veckorna flyger fram! I Tisdags kom mamma ner och hälsade på och i fredags kom även Bosse (mammas sambo), och vi har haft en jättemysig vecka.. då jag inte jobbat vill säga.

Det går otroligt bra på jobbet och jag har redan utvecklats enormt mycket!! trivs så in in norden gör ja, och onsdag var en riktigt bra dag ! Det började med att det kom in en kille och behövde klippa sig, då jag inte hade någon bokning just då tog jag emot honom med en gång, han hade ca. 2dm långt hår och hade kommit på att han ville ha en ny frilla. han ville ha kort på sidor och nacke och längre på.. ni vet, den som är så poppis nu (snygg är den med) Han blev iaf supernöjd! 10min efter han har gått kommer en tjej in och säger till mig: jag tror att du är den jag letar efter, min kille var nyss in och blev klippt av dej och blev skitnöjd så om du har tid får du klippa mig också !
Hah.. hur kul är inte det då! stammisar redan kanske :) .. Hon blev iaf super nöjd hon med !

Idag ska vi in till stan och kika runt lite, och bara ta det lungt

<3

Ledig !


Då var man på plats i sitt nya hem och det känns mer och mer som ett fullständigt hem..  har haft ganska fullt upp med flytt och jobb så det har inte blivit att jag skrivit sen skolan slutade.. jag skulle ientligen jobba idag med, men jag blev ledig.. det var så lungt :) jag trivs iaf väldigt bra här nere än så längt :) så jag tänke att nu skule få se hur det ser ut med!


Så det första man ser när man kommer in i hallen är det här ..

börjarn på vardagsrummet...

.. tar man ett par steg till kommer soffan även i bild..


.. framför soffan står tvn.. såklart, vart skulle den annars stå :)

(ja vet.. jag hatar också att det är gula tapeter..)

bredvid tvn är det ett hål i väggen som leder till sängen..


.. min härliga säng..


fortsätter man förbi sänger hittar vi en kokvrå..



badrum..


.. och tillbaka i hallen .


och här har jag ritat planlösningen :D .. ish

ser ni någonting ? .. den blev lite liten :P
aja, nu ska jag in på banken

<3


RSS 2.0