You can be addicted to a certain kind of sadness

hejhopp!
kom precis hem från Doktorn igen.. måste vänta på provsvar dock! hur dumt det än låter hoppas jag lite att jag har fått lunginflamation (inte för att det är någonting man önskar sig, tro mig!) , bara så jag kan få pencillin nån jävla gång.. helt meningslöst att gå till doktorn annars ju .. herre gud! jag blir ju nästan förbaannad! haha.. men jag är så sjukt less på att må såhär.. jg orkar ju liksom inte ens skriva blogg..
Still a little bit of your song in my ear.

Mina smaklökar är tillbaka, woohoo IM ALIIIIIIIVE !!! febern är lite bättre idag också.. det går alltså åt rätt håll iaf!

Jag önskar att jag var en sån som inte tänker alls

Jag har gett upp..sitter uppkrupen i sägen och väntar på att söderjouren ska öppna. nu har jag även feber.. igen! och jäkligt ont i huvudet. Som sagt, jag ger upp!
When my later is much greater

jag borde inse att jag längtar efter sommaren alldelens för mycket! ikväll var det sjuukt kallt med skinnjacka och converse.. hoppas bara jag kommer ihåg de tills imorgon så mitt sunda förnuft kan tala om för mig att iaf kasta på mig höstjackan ? kan ju också vara en anledning till att jag inte blir frisk någongång ? har det inte blivit
bättre till nästa helg är det iaf jag som ringet till farbror doktorn !


What happens when your best is not enough?

Sjukt svårt att ta en skysst bild på hårfärgen. hursom , there you go!


.. jag gillare!! men ser ju tusen ggr snyggare ut på riktigt :D
idag har jag sjuukt lång sovmorgon, börjar inte förän 15, så jag tänte passa på att njuta av solen!
hej påre!


Dip dye !

Jag glömmer alltid att jag inte ska använda silver-schampoo när jag har torra händer, eller iaf använda handskar!! detta har resulterat i att det ser ut som att jag precis konverterat från smurf, inte så vackert och förhoppningsvis borta imorgon!
anyhow.. Dip dyyyyye !! yes , sjukt snygg i håret vill ja lova ;)


<3

halllå-å??

Lever ni ? .. det kan man ju tro att jag inte gör! haha?
sjukt dåligt uppdaterat tycker ja! har verken haft insperation, lust eller ork att skriv på sista tiden.. men jag tänkte att det kanske kommer om jag bara skriver om ingening vettigt? vi får väl se..
Är iaf sjukt less på hostan från helvetet nu, har haft slemhosta typ 6veckor.. nu är jag sjukt less och har köpt både hostmedicin och vitaminer, så håll era tummar ;)
RSS 2.0