Semester..

Hade en tokhärlig vecka förre vecka med min kära moster.. tanken var ju som sagt att vi skulle fara till London! men så den dumma vulkanen började spruta aska gick det ju inte så bra att flyga.. så vi bestämde oss för att åka en sväng til Tallinn isället.. Vilket jag inte ångrar att vi gjorde! hade en jätte trevligt vecka tillsammans och det kändes lika tråkigt som alltig att åka hem.. nu är det ju dock så att jag har bilderna i bilen, tyvärr... så dom får jag lägga in senare eftersom det är ett måste att visa! Nu när jag är tillbaka i verkligheten igen tänkte jag även bli lite bättre på att uppdatera igen!

I morgon ska jag på "intagningsprov" på Ann petterssons (frisörskolan i stan).. får se hur det går, vet ju inte äns vad det går ut på .. men antar att jag inte ska behöva klippa:P hehe, för då skulle jag ju vara körd med en gång :P


<3

FY!

Nä här vare dåligt med uppdatering ser jag.. fy fy !
lovar ett inlägg om min semesterveckan under morgondagen, nu är jag alldeles för trött efter dagens resande, så nu ska jag hoppa i säng!


<3

London, eller inte ?

Jaa... jag antar att ni vet att fetaste askmolnet täcker i stort sätt hela norra europa, vilket har följden att inga plan flygs.. och det ser ju inte speciellt bra ut då för min London resa som jag nu har längtat så mycket till.. tråkigt !
men men, finns ju inte så mycket man kan göra.. Jag har iaf packat min väska och är redo att resa! vart det blir, vet jag inte än, men någonstans ska jag !
<3

Vårstädning vs. London

Håller på att vårstäda här hemma och jäklar vad det ryker grejer.. har varit ut med 3 påsar skräp redan och så ör jag inte klar ännu, lång tid tar det, men ojoj så fint det blir här hemma! Kan ju inte direkt skryt med att det är så jättekul dock, men skönt att städa bort vintern och mörkret...


Next up är ju som ni vet London!
ska bli sååååååå kul,
längs upp på att-göra-listan ligger såklart Madame Tussauds.
Kensington Palace skulle jag också hemst gärna besöka, men tyvärr är det stängt under tiden vi är där och öppnar igen 25/4.. såklart.
men, finns ju mycket annat att se med, som tower bridge, big ben osv,osv...
sen står ju även shopping ganska så högt på listan :D


Men nu ska jag återgå till städningen, hejsvejs.

<3

Busy woman !

jaa.. det är ungefär så jag känner mig just nu, kom fram till igår att efter denna helg har jag jobbat 8 helger i rad..
ska bli såå skönt att vara ledig ett tag sen och komma iväg och göra någonting !
speciellt till något och med någon man längtar efter ...


<3

Söndag

.. jag blir så otroligt dålig på det här med blogg när jag jobbar natt helgen, man vänder som på dygnet helt och hållet.. lbir en levande zombie liksom :P
men för ovanlighetensskull är jag redan vaken och ska snart fara iväg och träna !<3

RSS 2.0