Ah

Är så less och trött att jag vill bryta ihop. v
Vill ligga hemma i min säng med mitt täcke och bara gråta.

Sthlm.

Fick höra på omvägar att folk vill att jag ska skriva var jag gör hör nere, ist. för att själv ringa och fråga.. så här har ni svaret : Börjarde med praktiken igår på Per östlunds måleri, är ute i Årsta och håller på att renovera en hel lägenhet, varende liten yta, så det jag har hunnit med dom har två dagarna är att tvätta av alla snickerier och börja måla skåp invändigt.. så det är väl det jag gör som mest just nu. vi ska hålla på med den lägenheten hela veckan skulle jag tro. jag jobbar mellan 7.30-16.30 annars är det faktiskt fritt fram att ringa :) kan ju inte påstå att jag har allt för mycket för mig. har dock j*vligt ont i ryggen idag, vilket suger eftersom det fortfarande är tre veckor kvar =/ annars är allting bra :) funderar även på att åka och hälsa på farmor och farfar någon dag, men det får nog vbli nästa vecka skulle jag tro, när man börjat vänja sig med att kliva upp så tidigt. kan ju inte skryta med att jag tycker om att kliva upp kl. 6 .. På fredag är det löning och enköping :D det ser jag fram emot :) annars får ni ha en rikgit trevlig vecka, för jag skulle inte tippa på att jag skriver något mer innan helgen (inte i helgen heller:P) och på tal om de, på måndag skulle jag få förlja med mr. P och mr. Å på information på flugger XD så då kommer jag nog inte sluta förän 6-halv7, men kommer ju dock sitta still :P  men aa, orkar inte skriva nå mer..


<3

mr. J 20 år !

Så, igår fyllde syrran, och idag fyller min bror J 20 år ! grattis :) blir mycket tårta i helgen (: Mr. R & Mrs. S anländer till mamma imorgon :) Sen på lördag kommer hela högen skulle jag väl tippa på.. ? blir middag osv.


I miss you.

mrs. S 22 år !

Min syster fyller 22 år idag, så grattis :)
min mor har laddat upp ett videoklipp på hennes blogg x) .. kika på´ne (:
Mamma <-


<3

something of value but something untrue

Kom nyss hem från en lung kväll på jobbet, nu håller jag på att packa innan jag åker till mamma imorgonbitti. Måste dock även packa allt som ska med till sthlm, så det snurrar lite i mitt huvud nu. Vill ju helst ta med mej hela lägenheten men det går ju ej x) så det blir det viktigaste dvs. kläder och dyl. Det blir sthlm på lördag eller söndag iaf, har inte ringt per ikväll eftersom jag jobbat, så svaret får jag imorgon :) kommer dock inte berätta det för er har jag en känsla av, + att jag inte riktigt kommer ha så mycket tillgång till dator, så det här blir nog det enda inlägget ni ser av mig på ett tag:) om jag inte har väldigt tråkigt dvs. (:

<3

working five to eleven.Kom nyss hem från jobbet, och jag måste säga att jag hatar 15 åriga snorungar som tror att dom är någonting, fick jobba över till halv 12 tack vare dom :( men, nu sitter jag iaf här funderar över både bra och dåliga saker... det positiva är att jag kommer vara borta från ö-vik ett bra tag + att det är närmare till enköping(: Det som suger är ju att på tal om sthlm har jag en far... tror nästa att jag ska ta tag i mitt lilla brev och posta det snart innan jag lägger ner hela skiten, har ju dock fortfarnde inte bestämmt riktigt hur jag ska göra med innehållet i det.. men mest funderar jag om jag orkar vara chaffis ikväll?

<3

Swedenklef vill slå ihop Nola och Park

Läste nyss lite om snubben som vill slå ihop Park och Nola, Alltså att Nolaskolan flyttar upp till Parkskolan tydligen för att tjäna flera miljoner, vilket varit på tal i... hur många år? - Verkade dock låta som det skulle ske inom snar framtid x) .. så good bye nolaskolan (:

Could scream like a pig, Could bark like a dog

... måste säga att jag är sämst på att hålla mig uppdaterad. Funderade ett tag på att lägga ner,
men jag vet ju ett par som skulle bli ledsen så :) jag kommer dock på ganska mycket att skriva om, men antingen är det om min far, vilket kan bli lite boring att läsa om efter ett tag eller så är det saker som jag glömer bort innan jag hinner sätta mig vid datorn / logga in på bloggen.

påsklov från och med idag, känns ganska nice, har precis varit på skolan och hämtat lite verktyg, i helgen är det jobb som gäller. Sen funderar jag på att spendera hela lovet hemma hos min kära mor ? :) ..skulle vara på tiden, önskade dock att det var sommar med, då är det så underbart att vara där ! efter lovet blir det Sthlm 3 veckor iaf !

Maybe you think your lie is safe,Veckan går sjukt segt :O

   Andra delen av nationella idag iaf! känndes faktiskt som att det gick ganska bra :)
Skrev ett debattinlägg om kränkning. xD kan ju dock inte riktigt säga att jag tyckte precis som jag skrev, men fick ihop en bra text iaf, så det känndes bra :D + Att det är vår ute :D Min tempraturmätare säger 20 grader. XD (lol) Men smhi säger 6 grader, så jag skulle nog tippa på att smhi har mer rätt än vad min mätare har!

<3

RSS 2.0