Aj mitt öra !

åh, vad jag tycker synd om mig själv idag ! tog ett hål i örat för ca. 2 veckor sedan, precis här :

(ej mitt öra..)

 

.. och igår när jag vaknade hade jag jätteont och det hade svullit upp en anning. jag måste medge att jag blev lite nervig och funderade på om jag skulle ta ut det, men jag rådfrågade syrran polare och hon berättade att hennes hål fortfarande brukar svälla upp ibland, så jag tänkte att om det inte har gått ner imorgon så tar jag bort det.. men självklart hoppades jag ju att det skulle gått ner... men ju äldre kvällen blev desto större blev mitt öra.. imorse när jag vaknade fick jag panik och tänkte att nu!!! sliter jag ut det, men jag fick inte riktigt tag i ploppen (som hade åkt in lite i öran)  så jag slet en anning, vilket inte var en bra ide för det blev helt svart framför ögonen och jag var tvungen att sätta mig ner.. sen skyndade jag iväg till jobbet för jag tänkte att dom kan hjälpa mig, när jag väl kom fram var jag hyfsat blek och lite ranglig på benen efter att jag försöka ta ut det själv .. min arbetskompis vågade inte, då hon tyckte ploppen satt för långt in, och trodde att jag skulle behöva åkta till vårdcentralen ... men min chef tog tag och slet allt hon kunde, och tack och lov var den ute..   jag brukar tycka att jag har ganska hög smärt-tröskel.. men fy fan va ont det gjorde.. örat är fortfarande dumbo och dunkar lite då och då.. men det går nog över :)

 

..men inte nog med det! självklart händer allt på samma dag. jag som hade trott att jag skulle få ta över lägenheten, då han som har första-hands sa det till mig när jag flyttade in, fick idag reda på av hyresvärden att jag bara får hyra ett år.. så 1nov. måste jag flytta ut, yeahy? aja, hade varit skönt att ta över lägenheten, men samtidigt vill jag ju inte bo i hässelby heller så!

 

<3


Därför ska man inte bära keps 24/7 !

jag klippte en kille idag som man verkligen kunde se att han brukar ha keps ! och tro mig.. ! det är inte bara frisörer som ser det.

killen hade ganska långt hår, ca. 1dm, hälften av håret under kepsen var som ; som en god vän en gång sa, pubis-hår ! (när håret blir slitet och skört, känns kvaliten som pubis-hår) däremot håret utanför kepsen var fint ! det resulterar i att håret runt kepsen blir längre än det under kepsen som går av .. vilket inte blir en snygg frisyr när man tar av kepsen..

chansen att bli tunnhårig ökar dessutom !

<3


sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead

gud! jag suger på det här med blogg.. jag är verkligen ingen skrivare (haha)

.. jag kommer dock på en massa saker på jobbar, eller på dagarna, också tänker jag att det där ska jag blogga om ikväll, det är ju intressand !.. men så fort jag kommer hem och öppnar datorn är det borta.. varför är det så? kanske måste börja ha anteckningsblock med mig, haha !

 

har iaf problem med min egen hår-färg,.. det trodde ni inte va !! jag vill ju så gärna behålla min snygga blonda färg, men har svårt att hitta en färg som passa, då jag vill vara ganska kall, och har så mycket guldiga pigment och ganska mörk i mig själv kan jag inte använda samma färg som skulle vara helt perfekt på en tjej som redan är ljus/kall.. aja, nu har jag iaf färgat utväxten idag så nu har jag ju någonting att fundera på tills nästa gång det blir dax.. !

 

ungefär denna färg jag är ute efter, en ganska kall beige !

<3


Jag minns bara allt det bra, allt som var du och jag

Godmorgon världen !

har varit i gång ett tag nu, varvat mellan tvättstuga och och spring tur, nu har jag precis klämt i mig en fet tallrik med gröt.. mums ! snart dags för tvättis igen, och sen ska här städas.. vilket inte brukar ta så lång tid..

sen ska jag hitta på någonting kul..

hejråååå !

<3


Och sommaren fryser till is

.. tragiskt men sant.. jag tror att jag måste erkänna att hösten är på väg.

 

Idag har skiten flyttat ut.. hela 300m. bort till farmor och farfar. Farfar döpte om honom det förta han gjorde till Charles .. haha! nä, jag kommer nog ändå kalla han för skiten.. lilla gubben. Men roffe blev iaf väldigt glad, nu är det ingen som nosar på buren längre !

 

trodde btw att min dator skulle lämna mig ikväll, skärmen blev helt svart :O så jag stängde av den oh när den skulle starta blev den helt vit.. nån som vet nått om detta? :O:O:O:O  .. inte jag iaf, men är glad att han överlevde, men gamla kompis.. han är ju trotts allt över 3år gammal nu !

 

har varit en lång dag idag (8.45-19.00 på jobbet), men rolig! som alltid.. hade en hår-ersättning imorse som alltid är lika roligt. imorgon är jag ledig, vilket faktiskt kan behövas för min lägenhet! ska kliva upp k. 07.00 tänkte jag och tvätta en massa kläder, sen ska jag städa efter skiten.. känns som det ligger katt-sand över hela lägenheten !!!

men först ska jag sova, hej påre' !

 

<3


Leta inte efter härligheten, den söker dig när du behöver den

Dagens.
Humör: Glad
Gjort: varit i stan, hälsat på min moster, bokat tatueringstid, städat ...
Planer: att sova 
Ser på: Idol har precis slutat
Lyssnar på: ..
Läser: ...
Dricker: te!
Äter: Ingenting just nu.
Bästa: är otroligt inspirerad idag
Sämsta: jag tänkte ta en power walk men hann inte innan idol, och nu är det ju skit-mörkt:O
Väder: mörkt?

Skiten !

Rolig kille chillar i soffan.

har bokat tid med min syster för nästa tatuering idag, Älskade syster på foten blire. någonting i denna stil :)

 

 

 

<3


långt hår..

nej, nu är jag less på att vara korthårig.. jag tänker INTE klippa av fler lockar !så här ska det se ut ! fast ljusare !
har för övrigt haft en kanon helg med bruden på kortet, men bla. kräftskiva som var super kul hemma hos linda och jocke (tjejen till höger om mig) tack för de allihop :)nu ligger jag i sängen, skiten är kvar här och ligger nedan för mina fötter.. börjat trivas den en katt här faktiskt, förutom att det inte funkar 100 med allergin..

<3

RSS 2.0