Brud nr. 2

Min brud sen förra helgen :)

<3


tunnelbane-tiggare..

som dom flesta kanske vet är det gott om tiggare i sthlm.. det lättaste sättet att undvika dom är helt enkelt att låtsas att du inte ser dom.. när jag åker tunnelbana lyssnar jag nästan alltid på musik, vilket gör att jag inte hör vad dom säger, men brukar ändå säga någonting i stil med tyvärr har jag inga kontanter (vilket faktiskt oftast är sant). På den gröna linjen är det en man, i runt 30-års åldern, som går ganska ofta.. med hans sätt att formulera meningarna skulle jag kunna slänga upp mitt kontantkort till honom.

.. men så tittar jag upp på honom där han står.. berusad. Och egentligen ber oss ge han pengar så han kan köpa en öl till..

 

.. det var bara det jag ville säga.. nästa gång ska jag nog ha en macka i fickan

<3


Hej

.. en sak jag har tänkt på här nere är att alla säger hejhej hej.. när dom avslutar ett samtal, som att det är någon tävling som dom måste vinna..  whatsup with that?

anyway, har inte skrivit på en hel vecka :O har haft så mycket annat för mig.. Torsdagskväll kom maria och nicklas hit och hälsade på och stannade till tisdag, hann med lite blandat som grönan, mot min egen vilja (nästan) åkte jag insane ..

men jag ångrar mig inte, sjuuuktkul !

Tisdag och onsdag hade jag namnsdag :) Grattis på mig.. och mamma :)

.. men största anledningen till att jag inte bloggat i veckan är för att jag sovit i stan i min mosters lägenhet, och jag orkar inte släpa datorn fram och tillbaka :)

 

.. jag hade ju även tänkt lägga in ite bilder på bruden jag gjorde i lördags, men har ju så klart glömt kameran i mosters lägenhet.. aja, får kanske bli i morgon då!

Imorgon kommer ju btw Jossan hit, ska bli jättekul ! väder ser dock inte lite kul ut :(

 

 

<3


En trend..

.. som faller mig i smaken men ändå inte är den så kallade My little pony hair- trenden .. som ni kanske har sett på bla. Lady gaga och Kate perry.. kan vara ruskigt snygg men kan bli för mycket också;

härifrån kommer bilderna

<3


Groupon

Köpte precis en grym deal här tydligen, tatuering värd 500.- för 100.-  bra deal, så en sån blev det! Nu är det bara till att börja spåna.. fast jag vet nog redan:)

 

<3


Inga kunder..

god dag ! har varit helt öde på salongen idag, mellan 9-16 hade jag 2 kunder!! helt galet .. men då fick jag ju tid till att göra lite annat, som att träna på olika saker :) har för övrigt kommit på att jag borde skriva blogg efter att jag gått och lagt mig (??) det är alltid då jag kommer på en massa bra, roliga saker att skriva om :S varför är det så, att när man vill skriva då kommer det ingenting och när man inte vill skriva då kommer man på en massa massa ?

idag har jag iaf städat i min garderob och sorterat, så nu är det fint där inne iaf :)

 

<3


Trötter..

Det är helt sjukt vad trött man blir av att göra ingenting.. men ändå är det så skönt.. här har det varit full fart hela veckan så jag kände att en dag utan att göra någonting behövdes, dom senaste timmarna har jag legat i soffan och haft heroes-marathon :) .. men trotts en slö-söndag har det vaarit en kanonhelg !

I fredags var jag ut på stan och träffade ett par nya kompisar som jag har hittat, drack ett par öl och snackade en massa skit, supertrevligt.. och igår hade vi "personalfest" på grönan, men 5-kamp  och hela köret,

Före grönan:

efter grönan:

Ja, jag var rätt så trött efter hela dagen på grönan men gasande sol!.. trotts de åkta jag till stan ett par timmar till och träffade Amelie en sväng :) och jag måste säga att det var sjukt varmt i natt (!!) när jag var på väg hem, runt 1 tiden så hade jag fortfarande bara linnet på !

Från och med idag är det ju också förbjudet att slänga skräp på gatan, 800.- ligger tydligen en böter på.. både bra och dåligt tycker jag.. jättebra att det förmodligen kommer bli lite mindre skräp på gatan, men för att det ska fungera måste vi ju för fasen få lite mer skräpkorgar..

.. imorgon väntar en hel vecka med jobb igen och jag är laddad til tusen, på lördag ska jag göra min andra brud-uppsättning för sommaren :) så nu kallar sängen så jag kan vara pigg och fräsh i morgon !

<3


Tisdags blogg.

hejhopp!

har haft en super helg med en BRA vän som bor i Kallhäll (en bit utanför stan)

med sol, shopping och en massa prat :)

.. men nu är det åter jobb som gäller, den här veckan är ju dock lugn eftersom många gått på semester.. tråkigt, tycker jag.


RSS 2.0