Träääna.

Har äntligen kommit igång med lite träning, som jag sagt hur länge som helst att jag ska göra ! 400.- i månaden och då ingår det mesta som man behöver :) Igår var jag och träffade "min" tränare och fick ett program, skulle egentligen träna med Mrs S ikväll, men hennes bror hade tagit bilen så det blev inget :( så jag ska nog träna imorgon :) Nu har jag precis varit och hämtat ett par vinterskor som jag köpte för ett par veckor sedan, (från USA så lång frakt) och jag är riktigt nöjd med dom! ett par bruna stövlar ca. 500.- ink. tull och frakt :) dom kommer bli perfekt i vinter !
<3

Bio / Fredagsmys.
New moon premiären igår var awesome !! Hade inte så mycket förväntningar då jag läst böckerna. Filmerna har ju en förmåga att bli mycket sämre när man läst boken. Men skulle kunna anta att det är en av anledningarna till att jag tyckte att den blev så bra, eftersom jag hade förväntat mig att det skulle vara inte så bra. Det bästa var att måsga scener i filmer, stämde så sjukt bra ihop med bilderna som kom upp i gärnan när jag läste boken , AWESOME !! Nästa film på bio blir förövrigt luftslottet som sprängdes eller 2012 ...

Fredagsmys hemma hos mamma med syrran, nyss sett på idol. Erik hängde löst HAHA!! suck on that allihopa. han sög ikväll. nu blire lite mer mys och sen sova.
<3

Jag har gjort fel ibland, jag vet, men ingen mening att ge opp. Jag tror det bor en liten hjälte i varenda liten flopp.


Teater igår, praktik idag. Ikväll blir det sten in, och sen ska jag hämta ett paket med id smink :D hoowo !
Aa, men det var väl typ all för idag.. drömde en dum dröm i natt, så är inte på så specillet bra humör!


<3

Lessssssssssssssssssssssssssss.

Var visst ett tag sen jag skrev nu igen. men kan ju faktiskt skylla på att jag jobbat en del i veckan..
har precis kommit hem från en sjukt stressig helg, har inte hunnit med någonting som ska göras på jobbet ! i lördags efter hockeyn hade vi en beställning på 39 big meal, tycker det säger en hel del. och inte nog med det utan 02:00 en timme innan stängning kommer en ny buss lass med folk, men dom skulle bara ha typ korv med bröd, men ändå !! men till veckan är jag ledig heeeeeeela vecka, ska bli skönt ! Bio på trosdagkväll, och på fredag ska jag hem till mamma och ta hand om våra kära katter, medans som är i Thailand och steker ! men det ska nog bli mysigt, blir bara jag och syrran !
Nu ska jag se lite tv innan jag går och sover !
cya .


<3

Weekends like this in my <3

Har precis kommer hem i från en lung dag på jobbet.. rättare sagt har hela helgen varit lung! vädret ? ochd den efterlänktade lökmaskinen har äntligen kommit !!! så bra ! kan ju tala om att det inte är så himla kul att stå och skära 10kg lök åt gånger (vi skär väl kanske upp till 30kg i veckan), så en maskin är uppskattat. Våra förra gick sönder i kanske mars ? och våran sega chef har inte skaffat än förän  nu :P men nu är den på plats !
Igår kväll var jag ut med brudarna, Mrs. S och co hade otroligt kul, har inte haft så kul på länge, så det uppskattades! Gick till olles och dansade så att svetten ran ! HEHE.
Men nu sitter jag här och är skit trött, men ska nog snart sova tror jag, och hoppas på att min bli startar imorgon (a) en knapp som är trasig och inte vill slockna :(
aja, peace out.


<3

Jag ser det snöa, jag ser de snöa...

.. det var väl inte så jättekul men.. att det snöar betyder ju att den snart är vinter, och när det är vinter är det snart 2010, vilket betyder sart 20 ! Woohoo!
Har besiktat bilen idag, den gick igenom, Jag kan köra ett år till ! Lucky me ! Har även fyllt i min pony på armen :)
och nu har jag precis gjort klart företagsekonomin :D det känns bra, samt att jag har satt igång med historia.. lite drygt med samtidigt roligt :) nu ser jag family guy, haha.
over and out.


<3

New moon !!


Taadaa !Biljetterna till New moon släpptes idag :D  (och moster, det är twilight böckerna, du vet.. :P )
Och ja, jag har bokat biljetter :) Hade hoppats på att ö-vik skulle ha Twlight + new moon kväll (som urvalda biosar har då dom visar båda filmerna) men nej, så självklart inte ! sop ö-vik !

Så i övrigt som förstår ni kanske att jag är tillbaka i verkligheten. i morgon är det besiktning, tandläkare och tattuering som gäller. och praktik då....
Har precis pluggat en massa massa nyss, så ny funderar jag på att göra någonting kul kanske ?


<3


RSS 2.0