Värt?




Har hittat denna underbara klänning på tradera. Nypris på den ligger på ca. 2500.- har jag tagit reda på och här kostar den 900.-  Blev otroligt kär i den och tänkte att den här kommer jag vara skitsnygg i på studenten, men priser är frågan ?

"Look at my heart, I've left it with you"

LÖÖN. har precis betalat alla räkningar, sen ska jag fara till stan och köpa hårfärg kanske? eller kanske, någontign annat. har inte bestämmt hur dagen ser ut än. I nat jobbar jag iaf .



<3

Swedbank must hate me..

Kom precis fram till att banken här i stan måste hata mig då jag idag bytte till mitt femte kort på ca. ett år. XD
det är ju dock lite av bankens egna fel. det började med att jag skulle byta till ett visa eftersom jag skulle utomland. och det första kortet jag fick när jag skulle byta stod det fel namn på det stod; Sara Ingelsson JOHANSSON (?), vilket jag tog bort när jag var typ 12 år eller nått :P det andra kortet jag fick tappade chipet efter typ en vecka, oxå bankens fel, sedan fick jag ett kort och allt var bra, men när jag insåg att utan ett jobb var 250.- för ett kort lite för dyrt för mig. Så jag bytte till ett ungdoms visa, då man bara fick göra 12 uttag om året i en bankomat, vilket visade sig senare även bli lika dyrt eftersom alla mina uttag nu kostar 5.-. Så nu bytte jag till ett vanligt visa igen, och då får det väl kosta 250.- då, men då kanske det funkar överallt oxå :)

Idag är jag ledig, och eftersom jag blödde näsblod i natt (vilket inte brukar vara ett bra tecken hos mig) insåg jag att jag kanske borde vara ledig oxå, inte måla, ingenting. Bara vara. Men i morgon väntar målning för hela slanten, så även på onsdag, torsdag jobbar jag i hamnen och sedan natt på Sibylla hela helgen :) Nu ska jag fortsätta läsa Ljudet av ditt hjärta, tredje boken av twilight serien av Stephenie Meyer. Trodde aldig att jag någonsin skulle läsa en hel bok serie :O första boken lästa jag ut på tre dagar (JAG!!!) Helt ofattbart. Helt underbara böcker!



<3

Att förlora nära vänner...

...är någonting som jag kommit fram till att jag är expert på. Men jag antar att det är en del av vad livet är.
Träffade Mr. G ikväll och insåg att det kanske är sista gången vi umgås, kanske inte föralltid men för en lång tid framöver.
I morgon åker han för att bila i europa och väl tillbaka i sverige flyttar han till uppsala för att fortsätta plugga i 3 år. Vilket jag insett känns väldigt tungt, dels för att han är en av de få som jag verkligen kan prata med och lita på den här staden, och dels för att han är en sådan person som gör dagen lite ljusare, alltid glad, med andra ord. Kommer verkligen att sakna att ha en sådan person i min omgivning. Men jag önskar honom all min lycka och hoppas att vi ses inom ganska snar framtid i alla fall.  Och även om det är iaf en månad kvar tills skolorna sätter igång kan jag lite gärna önska alla andra som flyttar här ifrån för att plugga vidare lycka till, ni gör i alla fall rätt val att flytta :) men vi som är kvar kommer definitivt sakna er !
Nu måste jag sova så jag orkar jobba det det sista 9½ timmars passet för denna vecka, sedan blir det jobb i hamnen torsdag och lördag ? vilket innebör mycket mera lugn. Och även om det är lång kö, är det fortfarande inte på långa vägar att jämföra med stressen på Grillen. God natt.



<3

Where do you go when you listen to nobody else but yourself?

Äta, sova, jobba.



I take back everything I've said
You wore those words on your lips
As if they meant anything anyway




<3

RSS 2.0