Balklänningden här ska bli så grymt min.

En av dom allra bästa platerna..... på jorden är helt klart hemma hos mamma! Absolut bästa platsen om du vill/behöver komma bort och tänka på någonting annat ett tag.P.S är sjukt avundsjuk på er som tar studenten i år!

They say that kid he's got more soul than Flight Club.Fick min nya soffa ikväll, börjar bli ganska fint här hemma nu :) bara säng och ny dator som saknas, som jag kan komma på just nu iaf. Jag hoppas att Pappa Bo kommer hit i morgon och skruvar ner min nuvarande säng, kanske måste sova på golvet ett tag men det skulle jag kunna tänka mig nästan är bättre än att sova som nu XD är hyfsat less på min säng.
Måndag och Tisdag skulle jag tippa på att det blir mest till att jobba hemma, (eftersom jag haft praktik) snart klart med svenska B, bara ca 2  kapitel kvar :) har även fått veta att jag fick G i projekt och företagande, vilket känns J*vligt bra, då personen som lämnade våran grupp, för att hon trodde hon kunde jobba bättre själv, ligger på IG just nu.
<3

Home sweet home?

Hemma i ö-vik igen, känns både bra och dåligt. har ju saknat min familj och mina vänner, annars hade jag nog kunnat stanna kvar ett tag till. Men back on track, skola imorgon.
Många tankar som snurrar i huvudet, träffade även min far förra tisdagen, har fortfarade inte riktigt bestämmt mig om vad ja tyckte om det, det känndes så.... annorlunda, han kändes annorlunda. Ja vet inte riktigt, men jag vet att allting är upp till han från och med nu iaf.
En annan tanke som snurrar är, "så lätt blir du inte av med mig" (:


<3

RSS 2.0