Kattvakt :O

guud vad trött jag är ikväll ! men, imorgon är jag ju ledig ! och jag hoppas hoppas hoppas att det blir lika fint väder som det har varit idag! idag har det varit bikini-väder igen... tog en lång powerwalk innan jobbet, det var verkligen suuper härligt !

 

Just nu är vi faktiskt kattvakt jag och roffe ! (hör och häpna !!) .. min storebror håller på att flytta och hade ingen som kunde ta hand om Skiten, som stackarn kallas.. måster nog döpa om honom.. går otroligt bra med roffe, hade bara tittar lite intressedrad och går sedan vidare.. blir bara ett par dagar så jag hoppas att det går bra :)

 

men nu är jag på tok för trött för att sitta här ! hoppas alla har haft en kanon dag !

Puss <3


I met a boy. We talked. It was epic. Then the sun came up and reality set in. Well this is reality. Right here.

Dagens.
Humör: börjar bli lite trött faktiskt..
Gjort: jobbat :)
Planer: läser gamla inlägg i bloggen nu, sen är det nog läggdax
Ser på: skärmen
Lyssnar på: tystnaden som är så skön just nu
Läser: gamla inlägg
Dricker: te!
Äter: Ingenting just nu. 
Bästa: min syster flyttar ner snart
Sämsta: jag fryser
Väder: mörkt?

Våfflor och hjortronsylt <3

sitter och mummsar på denna i skrivande stund .. muuuuuuumms !

tack vare min favorit-moster som man har hjortronsylt i kylen<3

.. jag hade egentligen tänkt skriva lite om en jobbig kund jag hade idag, men det kändes roligare att berätta att jag åt våfflor med hjortrolsylt.. kan dock berätta att hon påpekade allt jag gjorde och kunde lika gärna gjort behandlingen själv.. sånna kunder gillas inte, så snälla tro inte att ni kan vårat jobb bättre än oss :)

 

<3


Me and my red lips.

 

 

<3

 


The sun is shining!

God morgon folks! här skiner soler och det är redan 20c ute så jag ska nog passa på att ta en promenar innan jobbet !

för övrigt har jag precis ätit frukost och lyssnar på detta:

 

har kommit in i en Johnny Cash period tror jag ..jag har ju alltid varit en periodare när det gäller musik, nu är det rockabilly som gäller !

nä tro om man kanske ska ta och göra någonting viktigt idag ..

<3


Home sweet home!

ÅH!! vad skönt det är att komma hem till en nystädad lägenhet.. som jag skrev tidigare har jag ju gjort höstmysigt här med gardiner osv.  kännas iaf som att jag har hunnit med en miljon saker idag,! nackdelen med att börja ett är ju att Metro alltid är slut i tuben ! jag tycker det är riktigt skönt att läsa tidningen när man ska sitta så länge, klart att det går på mobilen med, men det är inte samma sak ..

 

.. nu har jag visst gått ifrån att skriva blogg till att lära blogg.. så jag antar att det sätter punkt för kvällen.

Nighty night <3


Nya frilla .

Glömde ju att jag tänkte lägga in denna med;

.. ingen jätte ändring precis, men så sjuuuukt mycket fräschare ! tack Amanda:)

 

<3


Höststädning !

lovade min mamma att jag skulle lägga ut lite bilder på läggan sen jag möblerade om, idag har jag även bytt gardiner och gjort lite höst-don, så enyoj !

p.s. förlåt för den stökiga hörnan vid soffan ! (+ att kökslampa ska ju egentligen sitta i köket inte ovanför sängen :)

 

<3


Kräftskiva!

Hej fans !

har nyss kommit hem från linda, vi har planerat kräftskiva(jag som inte äns äter kräftor, haha !!) tills på lördag och skrattat för hela året, tack för en trevlig kväll !

nu sitter jag här och önskar att jag hade en tallrik sushi... mmmmums <3

sushi har ju som blivit favorit-måltiden på senare tid

aja, sluta fantisera om god mat och gå och lägga sig kanske.

 

adiioooos <3

 

 


And here comes the sun ..

äntligen börjar solen kika fram, de sprick opp, som vi säger i norrland :) men det blir nog inte läge till att sola.. Ikväll ska jag följa med Nathalie till Linda i Viksjö och hjälpa till att planera kräftskiva till nästa helg :) men innan det blir det nog en promenad till vällingby tror jag, om bara dom grå molnen ville försvinna.. om jag klär på mig kanske dom är borta sen?:)

 

tjoohej <3


mina lockar är tillbaka !!

har klippt bort minst 5cm idag på mina långa länger (det som var slitet) så nu är lockarna tillbaka ! är dock mycket kortare och nästan för kort.. men ändå inte ! :) men glad är jag iaf att mina lockar är tillbaka.. nu är det bara att låta det växa :)  let it grow, let it grow, let it grow ...

 

 

det har iaf kommit en ny "brazilian blowout" som vi på salongen ska testa GK hait taming system whit juvexin


.. sorry för liten bild!

tekniken är den samma, men prudukterna ska (enligt skrift) vara bättre för håret.. upp till bevis tack :) update om det kommer senare :)

 

en annan sak jag vill rekomendera är denna :

Rusk Deep Shine PhytoMarine Lusterizer

en mjuk stylingcream/serum som gör att håret glänser super fint, men känns inte oljg eller fet som många glans-serum kan göra, hjälper till att tygla små friss och gömmer kluvna toppar .. och då den inte känna fet, kan man ha det i håret varje dag ! en super produkt om du frågar mig.. kostar runt 200 men går att hitta billigare på nätet .. 

 

<3


Kolmården !

Heej :)

har varit borta ett par dagar med min moster o hennes man ,  på husbilssemester ! hehe..  tänkte att jag skulle slänga upp lite bilder typ från kolmården och så ..

 

här kan vi då se mina kära vänner på besök från egypten..

 

barn-hagen är ju alltid det bästa !

Hej kompis !

Jag och min nya familj ...

 

 

så det var nog en bra sammanfattning av dagarna ! nu har jag precis sökt alla jag hittade på afm och snart ska jag ner i tvätten igen innan man ska klä på sig och gå till jobbet! fantastiskt!

 

<3


Ögonbryn .

Av någon anledning har jag alltid tyckt att det är kul med ögonbryn.

Ideal formen är lik denna ;

.. men självklart beror det mycket på ansiktformen också, hur tätt ögonen sitter osv.

 

Mina ögonbryn är något jag alltid varit nöjd med.


Flytta till London ?

ja.. inte just nu kanske, men inom snar framtid (efter gesällen eller så ) vi får väl se, men det är ju en annan stad som jag tidigare varit sugen på.. jag hhar inte varit där, men min mag-känsta säger mig att jag skulle trivas!.. och min mag-känsla brukar ju ofta stämma ! .. men som sagt det händer ju inte det närmsta året ..eller?

 

 

... <3


Tack The voice!

Fick ett telefonsamtal från The Voice idag.. visade sig att jag hade vunnit 2 biljetter till efterfesten på lördag efter Voice´11 (deras årliga en-dags festival i kungsan) .. bev lite paff en timme senare när klippet spelades på radio, haha ! man låter ju som en 14 åring :P

Men tack som fan för biljetterna :)

 

<3


Sunday

har haft en riktig mys söndag.. eller en riktig myshelg.. åkte till min far på landet igår och hade en mysig kväll där ch när jag kom hem idag har jag bara mysit omkring här hemma, sett på en film ätit god mat.. :)

Imorgon är det jobbet som vanligt som gäller och jag har min andra hårersättning :) och dagen är fullbokad :)

 

mer orkar  jag inte skriva ikväll, jag tänkte istället fortsätta mysa framför tvn i min ommöblerade lägenhet (har bytt plats på måtbordet och sängen.. blev mycket mycket bättre, konstigt nog)

<3


Tomt ..

.. på vägen hem från jobbet kom jag att tänka på en massa saker jag skulle blogga om, som vanligt.. men nu är det helt tomt i min skalle, helt slut på en körig dag..

 

 

men ett par sköna frippor kan man ju bju på ..

En kvinna som passar i alla stylingar är J.LO

 

 

<3


party as hard as you can ?

inte riktigt.. då hade jag nog inte levt idag .. men kul hade jag! blev middag med arbetskompisarna och sen en hel massa vin :) idag regnar det tyvärr skit mycket ..jag har ett minne av att Amanda sa igår att om det skulle regna idag skulle hon skylla på mig.. för jag hade solen i ögonen hela kvällen och sa åt solen att försvinna.. dumt gjort :( förlåt solen ..

 

<3


Hårersättning del 2

jaha ! då hade man gjort den första hårersättningen ! huur kul som helst även fast jag var lite nervös, som sagt kommer jag inte lägga upp några bilder, men är ni intresserade av före och efter bilder borde ni checka in det här :)

(inte min kund på bilden utan vår modell)

<3


men du !!

hallåå!! vem har inte drömt om den gamla kameran som framkallar bilderna på momangen !!?

 

den här hamnar direkt som etta på vill-ha-listan ! 995.- hmmm.. =/ kanske till hösten  ?

 

 


Mardröm .

herregud vilken natt .. vaknade runt 2 för att det levde om i trapphusen nått så jävulst .. lät lite som att nån höll på att flytta in .. men herre gud, håll käften tänkte jag, och gjorde ett tappert försök med att somna om.. men bara ett par minuter senare känner jag en jättekonstig lukt och undrar vad det är och var faan den kommer från, samtidigt som jag inser att det luktar ju brandrök.. Fan, tänker jag, har jag glömt en platta på !!?

- susar in i köket men ingenting där.. ingenting på toan och ingenting i vardagsrummet.. men jag hör att det är ett par som lever om på ut sidan med, så jag sticker ut huvudet genom ballkongdörren och ser 2-3 brandmän som håller på att fälla ihop en brandstege, hereguud ?? så jag blir ju tuvngen att gå till dörren och kolla om jag ser någonting, men där lever det mest bara om.. men jag hör iaf en röst som säger "ska du stanna kvar i lägenheten?"

.. så jag antar att det brann hos min granne i natt .. det luktar fortfarande konstigt i lägenheter och var skitsvårt att somna om efter det här !

 

läskigt..


Hårersättning .

hejhopp .. lite halv tråkig dag på salongen idag måste jag säga, förmiddan var död som i graven för min del, slutade iaf 4 och drog till stan för att träffa Linda och Nathalie (ett par trevliga tjejer som jag träffat på aktivitetssidan, bra sida om man flyttar till en ny stad och behöver lära känna lite nytt folk :) blev en glass och en långpromis med massa skitsnack !

 

Imorgon är det dags för min första hårersättning :O eller, ja nästan :) jag ska ta bort, tvätta ren, klippa till och sätta tillbaka :) tyvärr tänker jag inte lägga upp några bilder, då detta är en behandling man helst vill vara anonym med.. vilket jag kan tycka är lite konstigt då alla tjejer pratar om löshår, menmen.. nervös är jag iaf, men min magkänsla säger att det kommer gå bra .. så jag litar på han!

 

Nu ropar sängen att jag ska komma och lägga mig så det är väl bästa att jag springer iväg. sov gott på er !

tjohej

<3


brud nr 3 vs. verkligheten ..

börjar komma ikapp verkligheten igen .. tänk att det alltid är så lätt av vänja sig med att vara ledig .. hoppas att jag kanske, kanske kan få sluta lite tidigare imorgon .. skulle vara skönt :) vilketsom är det ett par lugna veckor på salongen just nu innan skolorna börjar..

 

hade iaf en härlig vecka, förra veckan..

 

Min vackra mamma..

 

 

<3


men blogga råååå !!!!

nej ! jag tänkte blogga.. men jag är så trött att det bara blir en kortis, för blir en bättre imorgon ..

men här kommer en sneakpeak iaf :)

 

<3


RSS 2.0