Om sanningen ska fram ..

Godmorgon, jättefint väder idag :) har suttit på balkongen en timme redan men nu månste jag tyvärr göra lite vettigt också innan jag ska på jobbet :(

 

sen får vi väl se om det blir uppsala redan ikväll eler i morgon ?

<3


Mood.

det är jättelungt på salongen den här veckan.. troligen för att det var så myket förra veckan.. men lite tråkigt tycker jag.. gick hem kl. 14.00 då det inte fanns så mycket att göra..

 

any how, igår innan jag somnade gjorde jag en lista på saker som många inte vet, men som jag tänkte dela med er;

1. Jag har fotfobi, äckliga fötter är det värsta jag vet, förutom mina egna såklart då.. men det har faktiskt blivit bättre :)

2. Jag är mörkrädd, har troligen sett för många skräckfilmer i mitt liv.. nu kan jag inte äns sova med ryggen mot dörren :(

3. Jag har aldrig haft ett seriöst förhållande, dvs. jag har aldrig varit kär på riktigt.. ska sanningen fram är jag nog lite rädd för att bli sårad..

4. När jag var liten blev jag retad för att jag hade krulligthår och killarna i skolan kallade mig afro-women, nej inte så kul.. tills runt millenium då plattången kom, thank god! .. (och nu när jag har blekt bort lockarna, saknar jag dom.. men jag tror nog dom kommer tillbaka, så lätt är det inte :)

5.. nä just de, jag hade ingen 5..

 

 

<3


glömde..

hm, glömde ju att jag skulle visa er våran fina update på hemsidan :)


Swedish hair line

 

<3


snäll chef, ny frilla och..

åh, idag när jag kom till jobbet stog det en godispåse på bordet från miss boss där det stod; Sara, Glad påsk!

Ett superfint haldband fick vi allihopa i olika färger :) mitt var grönt! och ett presentkort på HM + massa choklad , som jag redan har ätit upp såklart.. så nu lär jag vara mätt på choklad en tid framöver. men tack så jättemycket !<3

sen så sa jag ju att jag skulle lägga ut lite bilder från påsken, men vill ni se får ni helt enkelt kika här !

Nu sitter jag i soffan och tar på mitt nyklippta,fräsha hår, mums! efter all blekning så var det behövligt, och jättesnyggt blev det, kommer blid framöver :) jag vill också berätta att jag har hittat en pudding på t-banan, när jag slutar 7 brukar vi åka samma tåg fast han kliver på, på odenplan och åker till hässelby strand.. jag ska nog säga hej nästa gång :)

 

 

<3


Längta till hösten ?..

.. nä det kan jag nog inte säga att jag gör, har dock precis bokat biljetter till Rihanna i globen precis, som spelar den 2nov. så.. jo kanske lite :)

<3


home sweet home..

hejhej, jag är äntligen hemma efter en helg hos syrran i umeå.. både det ena och det andra har vi hunnit med, tänkte visa lite bilder, men orkar inte föraöver några, så det får bli i morgon(?) :) jag möttes iaf av ett supergrönt sthlm när jag klev av bussen, väldigt glädjande kan jag säga ! nu har jag precis tryckt i mig lite käk och sitter framför tvn innan sängen kallar

 

<3


.. oj

hejhej, har egentligen ingenting att skriva men jag gör de ändå. känns som bilresan upp var 10år lång, men nu är jag äntligen framme på slutstationen, umeå.
jag och syrran har precis ätit super goda hemlagade hamburgare, och nu dricker vi vin och färgar hår (Y)  men i morgon då jävlar blire röj :D ska träffa jossan<3 och vi ska festa lös allihop i umeå ! så puss på er och ha en trevlig helg!

Good bye Sthlm, Hello Norrland

Hejhej.. nu har jag påsklov ett par dagar !.. så jag tänkte passa på att hemsöka min gamla stad en sväng och sedan hälsa på min syster i umeå <3 känns som att det var 3år sen vi sågs, fast hon var ju här typ förrförra helgen ?:P hehe

Snart ska jag iaf mot stan och dona.. kl. 13.11 går tåget mot uppsala som blir mitt första stopp.. där jag ska möta upp gurra och umgås lite, färga och klippa lite :D sen 19.30 drar vi uppåt med lundgren ... i en BIIIIIIL (hehe ! )

 

Nä hoppas ni får en bra dag ! <3

 


_ _ _ _ Körslaget!

Oj idag har det varit en lång dag, och om jag skulle göra ett ig-test nu så vill jag inte äns veta hur lång det skulle vara !

Tänkte dela lite bilder med er, har ju i vanlig ordning varit usel på att ta bilder, men ett par har jag :)

 

"Marlin Monroe" bakifrån...



Chifen jobbar på..


genrep..


jobb på jobb...


tre trötta tjejer...

dom två sista bliderna kommer här ifrån Jakobs körslaget-blogg

tack för lånet :)

<3


_ _ _ _ Sunshiiiine !

Åh jag blir så glad, trodde jag hade tappat en av mina kavajer, men då fanns den ju i källaren.. varför jag nu hade lagt den här ?

solsken är det här iaf och nu ska jag till jobbet.. hoppas ni har en bra dag !

<3

 


_ _ _ _ I just came to say hello

jag är så sjukt trött idag samtidigt som jag är jävligt taggad.. huh ?? aha, till påsk blir det att åka upp till norrland en sväng och hälsa på snön..

<3


_ _ _ _ Yellow hair

Molly är så snäll som ger mig presenter ibland.. brickan fick jag när jag hade varit hundvakt åt henne en dag, sen passar hur bra som helst i mitt kök! Det andra fick jag i tidig påskpresent :) tack molly mus!

 

och jag lovade ju att jag skulle lägga upp en bild på mitt hår igår, så här har ni .. det är inte riktigt såhär gult, men lite gult är det :P haha.. men ganska bra för bara ca. 3h jobb med det.. nu måste det dock få vila lite.. min hårbotten mår inte så bra efter all blekning :P

 

<3


_ _ _ _ jasså, så du säger att mitt arbete inte är min passion ??

metro skrev idag att det var bara musiker och kriminella som har passion för sitt arbete .. hmm ? jag tror visst att dom glömde frisörerna..

Iaf mig, annars hade jag nog inte flyttat 60mil för att jobba? men vad vet jag..han kanske hade rätt?

 

Det händer tydligen ganska mycket just nu iaf! jag har nog (förhoppningsvis eftersom han redan igår ville skriva anställningsbevis) fått mig ett extra jobb, där även min far jobbar.. eller aa nästan, han jobbar som vaktis och jag kommer jobba i köket ! vilket jag tror att vi båda tycker är riktigt kul, och jag tror att det är ett bra sätt att lära känna varandra! samt att det händer mycket på salongen; jag jobbar en hel del och på lördag ska vi även styla Team Jakob i körslagen, eller ja.. hela kören rättare sagt (så jävlar den som inte röstar på honom :P)och på söndag är det kurs som gäller; löshår för "män" (tunnhåriga, vilket oftast är män) ja vet, det låter jättekonstigt! men det funkar lite som en tupé, alltså för sånna som är flint uppe på hjässan men har hår på sidorna, men det sitter som berg.. metoden har precis kommit till sverige(..knappt) och vi är en av dom första salongerna i sverige som kommer att utföra den, tro mig jag har sjukt höga förväntningar :)

 

Imorgon innan jobbet ska jag försöka hinna lägga upp en bild på mitt nya fina blonda hår, så puss på er så länge!

<3


_ _ _ _15 åringar tror att man kan trolla med knäna om man är _____ frissa

Jaa.. igår hade jag en kund som kom in och ville bli askblond..

..själv så var hon rödhårig..

Inte riktigt såhär röd.. men tänkt er att denna färg har blivit urtvättat.. typ så!

... efter 4 timmars arbete var det endast lite röd/rosa partier kvar, men självklart hade ju hon räknat med att gå ut från salongen med en snygg askblond färg, så det var ju bara att fortsätta bleka.. resultatet blev inte riktigt som hon hade hoppats ändå, men jag hoppas att hon sköter om sitt hår och kommer tillbaka om en månad.. FÖR MAN KAN INTE BLI BLOND PÅ EN DAG, och absolut inte om  man vill behålla hårets kvalitet..

 

Idag har jag varit på en arbetsinvervju och på måndag ska jag dit och provjobba! .. i en matsal på ett typ äldreboende (.. fast inte riktigt äldreboende ändå ?:P) .. aja, det är i köket iaf !

 

<3

 


Nu är det vår?

hej! nu är det vår, eller ja, vi får väl se.. jag har iaf tagit fram mina gröna byxor.

Igår va min första stammis förbi.. kommer ni inte ihåg henne kan ni läsa här.

Isöndags var vi på fjärilsmuseet.. lite tråkigt dock att det inte fanns så många fjärilar ännu, men underbart sällskap är ju aldrig fel.

 

Nu ska jag snart till jobbet <3


_ _ _ _ Let's have pink !

Här bor jag !

...En så tråkig dag som blev så rolig,


Det blev en långpromenad uppe på tippen, så nu är vi alla jättetrött (jag, sufi,moster och molly)


Molly ville jaga vildkanin men inte sofie, fast hon fick följa med ändå..


Nu tar vi ett glas vin @ my crib.

<3


_ _ _ _ Vem Är Gladast ?


RSS 2.0