Roffe.

Det var en gång en hamster som hette Roffe.Han bodde i en djuraffär, i en liten liten bur med andra små hamstrar.
En dag när han var ute och lekte burklättrare, kom det in två flickor som var jätte, jättestora, tyckte Roffe.
Efter att dom stått där ett tag och tittat på Roffe förstann dom, men efter en liten stund kom dom
tillbaka en ännu en jätte. Fast den jätten var snäll, hon brukade ge Roffe och hans kompisar mat, ibland flyttade hon Roffes kompisar till en annan bur.
Men idag var det Roffes tur! Jätten som brukade mata Roffe, tog upp honom ur buren och stoppade honom i en liten, liten låda. Roffe blev lite fundersam och undrade vad det var som hände, han kunde ju inte så någonting utanför lådan.
När guppandet i lådan efter en låångt stund lugnat ner sig, öppnades lådan och hon som tidigade stått och kollat på Roffe, presenterade sig som Sara och Roffes ny matte !

Roffe hade äntligen fått ett nytt hem!


Roffe trivs jättebra i sitt nya hem, han har till och met fått en boll som han ska springa i varje dag. Det är jätteroligt tycker han.
Ibland brukar han bita sin matte, det gör inte så ont, men han tycker nor att hon luktar gott, och därför borde smaka gott.
<3

Comments
Postat av: mostermamma

Hej Roffe !Så söt du är...tom mostermamma som egentligen inte gillar så små med svans tycker att du är gullig..säg till din matte att hon inte får släppa lös dig för då springer du nog och gömmer dig och så kan inte matte hitta dig..gullig var du i alla fall....hälsa matte

2010-02-17 @ 17:09:07
Postat av: Cilla

Jag är himla glad att jag fått träffa dig. Måste ju tala om för mostermamma att du inte alls har någon svans. Du är ju bara världens sötaste lilla hamster. Men det är nog viktigt att inte din matte släpper ut dig o tappar dig för då lär hon nog inte hitta dig mera. Men vi måste se till att du får ett större hem tycker jag, ska se vad jag som mattematte kan görakram på er

2010-02-17 @ 19:46:10
URL: http://cillnius.blogg.se/cillirill
Postat av: Sofie

Jag tror att Roffe vill ha denna: http://www.zooplanet.se/spelos-p-3775.html?osCsid=0513d8175bc0c7488cef755fef6d1d6e

2010-02-17 @ 20:20:12
Postat av: Beffa

Jag tror också att Roffe vill ha den som Sofie tipsade om, det var ju ett riktigt läckert hus! ;)

2010-02-18 @ 00:32:39
URL: http://beffa.blogg.se/

Skriv gärna du med!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0