GK hair taming system

Då var man äntligen hemma efter en lång men bra dag!

Kursen som REF hade har handlat om GK hair taming system.. som jag i tidigare inlägg jämförde med Brazillian blowout, skillnaden är att BB innehåller formaldehyde (kan ej svenska ordet) som sätter sig utanpå hårståna och skapar en skyddande yta och ser en glansigare och mindre frissig look .. GKs lotion innehåller juvexin som är en annan typ av keratin taget från fårull (som är de aminosyror som liknar människo-hårets mest) , och bygger upp håret inifrån
... och resultatet ?



.. självklart ser alla före- efter bilder ut så här .. nu direkt efter behandling känns mitt hår som ett helt annat hår och ja, då kan man verkligen ta föra efter blid så här .. det känns verkligen friskt, och har inte varit så här glansigt sedan, ja .. ? never ..
hur blir det när jag duschat då ? - ja det är fortfarande upp till bevis, blir en update om de !

Nackdelar :
för att behandligen ska hålla så länge som möjligt och vara så effektiv som möjligt gäller det att man använder de tillhörande produkterna.. alltså, detta gäller även styling produkter.. vilket i mitt fall är en nackdel, då jag tycker om att styla håret, i stort sätt varje dag, även om det kanske bara handlar om lite vax, eller lite spray .. detta är för att i stort sett alla produkter innehåller någon typ av silikon, som inte alls går ihop med juvexinet i dessa produkter, det blir då en krock vilket leder till att håret bara bli trassel ..

men som sagt, upp till bevis efter man tvättat håret ! brb !
(en bra sak nu när vi testar denna produkt är ju att schampoo o balsam bara finns på salongen så nu slipper man tvätta håret själv ett tag :) )

<3


Comments
Postat av: britten

Spännande. Formaldehyder ju dessutom inte alls bra. Borde förbjudas. Sov gött nu. Hoppas du gör det redan

2011-10-28 @ 01:11:28
Postat av: cilla

Formaldehyd är canserframkallande och bör undvikas, men även många nagellacker innehåller ämnet. Spännande med nya saker

2011-10-28 @ 06:58:42
URL: http://cillirill.blogg.se/cillnius
Postat av: sara

.. jo det är redan förbjudet ..

2011-10-28 @ 08:06:45

Skriv gärna du med!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0